Alexis Cabrera se vraća u DOT 14. januara

Datum objave:11.01.2017

Pročitano:4554 puta

Datum održavanja: 14.01.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

DJ i producent, Alexis Cabrera, jedan od osnivača etikete Fun Records, nastupiće u subotu 14. januara u klubu DOT, dok će sa njim pult iste večeri deliti beogradskoj publici dobropoznati Marko Vuković i Joma Maja.

 

Alexis Cabrera


Kao samouki muzičar, argentinac Alexis Cabrera počinje da eksperimentiše sa muzikom jako mlad. Njegov stil se može definisati kao tech house sa groovy bass linijom bez previše eksperimentisanja ali žanrovski jasno određen. On nastupa isključivo live uz mnoštvom zvukova i originalnim sekvenciranjem glasa. Objavljivao je svoju originalnu muziku za: Bla Bla Music, MINDSHAKE RECORDS, Sleep is commercial, Kaato Music, Arjaus Music, Minibus, Little Helpers, Kumquat Records. Njegova traka Everything se našla na Matthias Tanzmann - Fabric 65 izdanju. Sarađivao je sa najvećim imenima svetske muzičke elektronske scene kao što su Paco Osuna, Barem, Federico Molinari, Someone Else.

 

Karte su puštene u pretprodaju na svim Eventim i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 500 dinara za subotu i 700 dinara za ceo vikend u DOT-u.


Za više informacija posetite FB stranicu kluba DOT.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :