Barutana klub Beograd

Alex.Do i Antigone u februaru stižu u Drugstore

Datum objave:31.01.2017

Pročitano:4922 puta

Datum održavanja: 04.02.2017 - 10.02.2017

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Prva dva februarska vikenda u Drugestoreu ugostiće trenutno najzanimljivije mlade DJ-eve koji su obeležili proteklu klupski sezonu na evropskoj elektronskoj sceni, u pitanju su Alex.Do koji stiže 4. februara i Antigone koji u Beogradu nastupa 10. februara.

 

Alex.Do

 

Alex.Do je mladi nemački Dj i producent koji je za kratko vreme postigao uspeh kombinujući raznovrsne tipove tehna, duba i housea. Od 2011. godine član je Dystopian tima iz Berlina u kome je našao savršenu platformu za svoj rad i veliki broj prijatelja sa kojima deli strast prema muzici. Ovaj mladi umetnik je pod uticajem Dark wave-a iz 80ih i bendova kao što su Boards of Canada počeo da stvara muziku koju karakterišu dve glavne osobine: melanholična i introvertna strana ali i intenzivne, treperave promene raspoloženja. Njegovi setovi često traju po nekoliko sati, odlikuje ih nepostojanje statične strukture, kretanje između raznovrsnih žanrova i stilova, a stvaraju utisak zvukova sa druge planete što ćete moći da čujete 04. februara u Drugstoru.

 

Antigone

Antigone nastupa 10. februara. On je jedna od vodećih figura na francuskoj tehno sceni i mladi pariski DJ i producent koji je za vrlo kratko vreme stekao svetsko priznanje i ugled. Poznat po tome što je opsednut vinylima i strastven kolekcionar, Antigone je prvo počeo kao producent. Izdao je svoj prvi EP „Forbidden works" za lejbl Concrete, nakon čega je na red došao Menace of Species" na istom lejblu. Jedan od njegovih najpopularnijih EP-jeva „The Day the Sky Fell In" odličan je primer hipnotičnog, melodičnog i melanholičnog zvuka koji ga je brzo izdvojio. U svojim setovima voli da stvori specifičnu priču uz miksovanje intenzivnog, tvrdog i atmosferičnog tehna, što mu je obezbedilo rezidenturu u klubu Concrete i nastupe po najpoznatijim klubovima širom sveta. Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :