Alex Niggemann i Maayan Nidam donose zvuke Berlina u Novi Sad

Datum objave:17.10.2016

Pročitano:5371 puta

Datum održavanja: 12.11.2016

By:Igor Vidović

Lokacija: SKCNS Fabrika, Novi Sad

Alex Niggemann i Maayan Nidam uz jaku domaću podršku, u organizaciji Love & Culture donose zvuke Berlina u Novi Sad uz fenomenalanu listu inostranih i domaćih DJ umetnika, u novosadski hram napredne kulture i muzike, SKCNS Fabriku!

 

Alex Niggemann

Alex Niggemann


Istinski hitmaker i više nego perfektan di-džej, Alex Niggemann, čije undergound hit himne ispunjuju podijume širom sveta, a zajedno sa zvezdom EXIT Dance Arene, Maayan Nidam, predstaviće najbolje i najkvalitetnije što berlinska undergorund elektronska scena nudi u ovom momentu.

 

Maayan Nidam

Maayan Nidam 

 

A posle dugo vremena, u Novi Sad se vraća i miljenik domaće publike - Marko Nastić, uz podršku SMT#NG, urednika radio emisije koja se bavi alternativnom elektronskom muzikom - Belgrade Intro.

 

Marko Nastić

Marko Nastić

 

Novosađani, a i mnogi drugi će tako imati priliku da prisustvuju još jednom događaju za pamćenje, nakon sjajnih žurki na kojima je Love & Culture ekipa ugostila: Mark Knighta i Toolroom records, Cristiana Varelu, DJ Rolanda, Marca Baileya i mnoge druge.

 

 

SMTNG

SMT#NG


Trenutno je u prodaji vrlo ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 690 dinara, dok će ulaznice u redovnoj prodaji iznositi 990 dinara, odnosno 1.190 dinara na ulazu na veče žurke.


Ulaznice: http://bit.ly/AlexMaayanUlaznice

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :