Aleksandra Duende, Nic Lawyer & Subjugate u klubu DOT

Datum objave:06.12.2017

Pročitano:2425 puta

Datum održavanja: 07.12.2017

Lokacija: Klub Dot, Beograd

Atmosferu do ključanja u četvrtak u klubu DOT zagrejaće sjajna Aleksandra Duende u b2b setu sa Nic Lawyer-om a isto veče za miks pultom naći će se i mladi i neafirmisani domaći di-džej Subjugate.


Prljavi house zvuk pomešan sa indie melodijom i melodijama istoka su ono što čini njene setove jedinstvenim i čime osvaja publiku na podijumu za igru. Možda baš zbog toga di-džej ime „Duende“ koje u flamenku označava mističnu moć izvođača da muzikom privuče publiku savršeno pristaje ovoj mladoj devojci. Kako energija njenog zvuka zavodi publiku osetićemo u četvrtak u DOT-u.

 

Klub DOT

Nic Lawyer je umetničko ime Nikole Tacića, di-džeja poreklom iz Prokuplja. Nastupao je rame uz rame sa internacionalnim i domaćim di-džejevima kao što su Traumer, Nakadia, Dejan Milićević i Lea Dobričić. Afirmisao se u klubu Liv u Nišu gde je bio rezident nekoliko godina, a može da se pohvali i i prošlogodišnjom rezidenturom beogradskog kluba DOT. Radio je na Exit festivalu, Vibe i Naisus festivalu, a bio je i pobednik Tuborg takmičenja ove godine. U svojim setovima akcenat posebno stavlja na određeni Acid zvuk, a mi jedva čekamo da to čujemo to u kombinaciji Dunde u četvrtak.

Subjugate je projekat mladog, neafirmisanog di-džeja Mateje Malinovića, člana Strobe organizacije koja iza sebe ima par uspešnih underground žurki. Njegov zvuk definisan je ritmičnim tranzicijama i repetativnim synth-ovima. Ugledajući se na DJ-eve poput Oscara Mulera, Reeko-a i Blawan-a, spreman je da beogradskoj publici pruži osećaj hipnoze za koji smatra da je esencija prave techno muzike, odstupajući od sveprisutnog build-up stila. Ljubitelji brzih BPM-ova, have no fear! Matkać is here!

 

Event: https://www.facebook.com/events/156103761789062/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :