Aleksander Kovalski: Pod imenom D_func vrtim malo tvrđe stvari!

Datum objave:27.01.2015

Pročitano:5440 puta

Datum održavanja: 31.01.2015

Lokacija: Klub Anderground, Beograd

Srbija može da stane u red sa svetskim tehno silama!

DJ Aleksander Kovalski, koji već godinama spada u sam krem nemačke tehno scene, obećava pravi spektakl na svojoj prvoj beogradskoj žurci na kojoj će nastupiti pod pseudonimom D_func.

Kovalski, odnosno D_func, će se predstaviti beogradskoj publici 31. januara u kultnom klubu Anderground, koji se specijalno za ovu priliku otvara na jedno veče. Kako ističe Nemac, on posebno voli žurke u manjim prostorima, pa se očekuje jedno opasno “prašenje”.

 

Noćni klub u Beogradu

 

- Pod imenom D_func vrtim malo drugačije, malo tvrđe stvari, koje znatno više vuku ka zvuku Detroita. Posebno mi je drago što je u pitanju manja žurka, jer onda imate prisniji kontakt sa publikom i nekako ste bliži jedni drugima, a specijalan šmek daje i to što reaktiviramo jedan kultni klub. Uvek mi je bilo lepo u Beogradu i budite sigurni da ćemo i sada napraviti pravi šou - euforičan je pred žurku D_func, čije su stvari već remiskovala slavna tehno imena kao što su Marcel Dettman, Ben Klock, Dave Clarke i Robert Hood.

 

Aleksander Kowalski: Pod imenom D_func vrtim malo tvrđe stvari! | klub Anderground | Beograd | 2015

 

Povod njegovog dolaska u Beograd je promocija tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji bi našoj zemlji pomogao da se znatno ozbiljnije uključi u vrh svetske tehno scene.

 

Lucky Light

 

- Velika mi je čast što baš ja dolazim na ovaj promo parti i što ću se naći na istoj etiketi sa Varelom i Clarke-om. Super je i što će ovo biti vinilni label, svi koji su iole upućeni u DJ-ing znaju koliku čar to daje zvuku. Mislim da osnivanje ove kuće ima veliki značaj i za srpsku tehno scenu generalno, jer se ovako opasno približavate svetskim silama. Bravo Srbija - smatra Kovalski i najavljuje da će u veoma bliskoj budućnosti i on upisati prvo izdanje za LLL.

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Fitzpatrick i Gary Beck, dok worm-up radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara - dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :