Aleksander Kovalski: Berlinski techno u kultnom beogradskom klubu Andergraund!

Datum objave:20.01.2015

Pročitano:6284 puta

Datum održavanja: 31.01.2015

Lokacija: klub Andergraund, Beograd

Jedan od najboljih nemačkih DJ-eva, Aleksander Kovalski, često nazivan i sinonimom za berlinski tehno, po prvi put u Srbiji će se 31. januara predstaviti pod novim pseudoninom D_func (Di-fank). Ono što će posebno obradovati klabere je da će se specijalno za ovu priliku aktivirati kultni beogradski klub Andergraund.

 

Aleksander Kovalski: Berlinski techno u kultnom beogradskom klubu Andergraund! | 2015 |


Aleksander Kovalski, odnosno D_func, dolazi na promo žurku povodom osnivanja prvog prestižnog srpskog vinil tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji će okupiti velikane tehno zvuka kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Gary Beck...

 

Lucky Light: Berlinski techno u kultnom beogradskom klubu Andergraund! | 2015 |

 

Novi pseudonim Kovalskog donosi i moderniji tehno zvuk, koji će više vući ka detroitskoj školi. A koliko su kvalitetne trake D_func-a najbolje govori podatak da su ga već "vrteli" legendarni Dave Clarke i Robert Hood, kao i Marcel Dettman i Ben Klock, zaštitni znakovi jednog od najpoznatijih svetskih klubova - berlinskog Berghaina.

 

 


Naravno, i sam Kovalski je redovan za pultom Berghaina, a sa svojim Damage music večerima već godinama drži rezidenturu u slavnom Trezoru. Za srpsku tehno scenu je važna informacija da se očekuje da nedugo posle partija izađe i prvo izdanje Kovalskog za LLL.

 

Speedy & Aleksander Kovalski: Berlinski techno u kultnom beogradskom klubu Andergraund! | 2015 |


Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Fitzpatrick i Gary Beck, dok worm-up radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara - dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.


 


vrh strane
Komentari (4)
Pošalji komentar
WTF
22.01.2015 16:42
Kakav bre Andergraund? Zar to nije neki seljački klub Angelis ili Republika ili tako nešto? Što je puklo, pa izdaju nekim trulim trens žurkama. A i Ander nikada nije bio kultan, sa njim je već krenula komercijala
Da,da
22.01.2015 16:38
I ovde je neka debata, vidim!!!!
More da
22.01.2015 16:17
Da, da, da se cuje i da se gleda Speedyjeva ekipa. Kome vilica ostane ziva posle njega, zasluzio je jos vala!
ajde
22.01.2015 16:15
Može. Nešto koliko toliko kvalitetno da se čuje


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :