Aleksa Ašanin: Ponesite dobro raspoloženje i udobnu obuću!

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:4276 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Slobodan Živančević, Aleksa Ašanin i Sam Luda večeras tačno u ponoć će prodrmati Urbun Bug Stage svojim triple back setom. Aleksa Ašanin podelio je sa nama neke utiske pred ovaj nastup.

 

Aleksa Ašanin

Aleksa Ašanin

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


Aleksa Ašanin: Ono što je potrebno kod takvih setova je poznavati kakvu muziku ova druga dvojica puštaju i šta otprilike možeš da očekuješ. Ako se stilovi poklapaju onda to i nije toliko težak zadatak, a sa ovom ekipom je uživanje raditi pre svega zato što smo svi prijatelji i naravno jer se krećemo kroz neki sličan pravac.

Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Aleksa Ašanin:
Urban Bug uvek ima dobru atmosferu i volim što je manji stejdž sa dobro orijentisanom muzikom i publikom. A nastupu se dosta radujem pre svega jer je to EXIT, naravno, svima je jasna i veličina i značaj festivala, a Urban Bug kao njegov možda i najozbiljniji manji stejž znači kao konfirmacija i kao zadovoljstvo. Pored toga radi dosta ljudi iz našeg nekog kruga pa će verujem biti i veselo.

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Aleksa Ašanin:
Pa u suštini biće nešto karakteristično za nas, svedeno. A za publiku uf, pa jedino što je bitno za dobar provod, a to je: “Ponesite dobro raspoloženje i udobnu obuću".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :