AKS ME ANYTHING #2 u Novoj Iskri

Datum objave:04.12.2013

Pročitano:3309 puta

Datum održavanja: 05.12.2013

Lokacija: Nova Iskra, Beograd

U skladu sa svojom misijom da podrži mlade kreativce i inicijative iz polja dizajna, kreativnih industrija i preduzetništva, Nova Iskra je u junu mesecu predstavila sasvim novi format besplatnih, multidisciplinarnih stručnih konsultacija namenjenih širokom polju profesionalaca iz domena dizajna, IT-a, preduzetništva i srodnih oblasti.Prva AKS ME ANYTHING sesija pružila je besplatne stručne savete za više od 20 mladih autora i preduzetnika, koji su imali prilike da o svojim projektima razgovaraju sa vodećim lokalnim profesionalcima iz domena projektnog menadžmenta, art direkcije, industrijskog dizajna, arhitekture, pravnih okvira ili IT startup domena. Radni stolovi Nove Iskre pretvoreni su u zasebne “kabine” u kojima su učesnici mogli neometano i besplatno da razgovaraju sa izabranim konsultantom tokom “svojih” 15 minuta.

U četvrtak, 5. decembra biće održano drugo izdanje ovog specifičnog, “trademark” programa Nove Iskre, uz učešće nove postave vodećih domaćih stručnjaka: Igor Bogićević, CTO kompanije Seven Bridges Genomics, jednog od vodećih biotech startupa; Zoran Jedrejčić, renomirani industrijski dizajner iz Splita; Miro Antić, osnivač M2Communications i član Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera;Nemanja Petrović, pomoćnik Predsednika opštine Savski Venac zadužen za evropske projekte i održivi razvoj; Tamara Gavrić, arhitekta i profesor na Akademiji lepih umetnosti, kao i ambasador Elance mreže za Srbiju; Aleksandar Škorić, art direktor i grafički, modni i produkt dizajner sa internacionalnim iskustvom i Nevena Krivokapić, pravnica specijalizovana za pitanja intelektualne svojine i član SHARE Defense tima.

Događaj je osmišljen tako da najviše pomogne onima koji rade na konkretnim projektima i/ili imaju konkretna pitanja iz domena dizajna, arhitekture, startupa, biznisa, art direkcije, komunikacijske strategije, brendinga, pravnih i administrativnih pitanja, intelektualne svojine, oblikovanja, proizvodnih procesa, osnivanja preduzeća i drugih relevantnih tema. Za učešće se mogu prijaviti i studenti završnih godina fakulteta koji imaju konkretna pitanja vezana za svoje završne radove ili druge projekte koji nemaju veze sa nastavom.

Za aktivno učešće u događaju prijavljivanje je neophodno, ispunjavanjem kratkog upitnika koji se nalazi na adresi http://novaiskra.guruserve.com/Formular_AKS_ME_ANYTHING_2.doc. Prijave da se mogu slati do 4. decembra u podne (12h). Učesnici će biti obavešteni o tačnom terminu njihove konsultacije. Jedna osoba se može prijaviti za najviše tri razgovora, i to sa tri različita eksperata. Pored toga, događaj je besplatan i otvoren za publiku, koju pozivamo da se upozna sa ovim specifičnim formatom edukativnog programa. Događaj svojim napicima osvežava Don Cafe.

Drugi po redu AKS ME ANYTHING biće održan u periodu od 17 do 19 časova, u četvrtak 5. decembra , a više o ekspertima možete saznati na Designed.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :