Ako ste party addict, Jimbolia Electronic Music Festival je prava stvar za vas

Datum objave:31.03.2016

Pročitano:5118 puta

Datum održavanja: 20.05.2016 - 22.05.2016

By:Ivan Petrović

Lokacija: Jimbolia, Rumunija

Četvrti (JEMF) biće održan od 20. do 22. maja u mestu Jimbolia u Rumuniji, a svojim bogatim line up-om zadovoljiće i one sa najprobirljivijim ukusom. JEMF planira da postane "granični festival" sa namerom da ponovo ujedini tri različite zajednice kroz jednu magičnu formulu, a to je: ljubav prema muzici!

 


Mesto Jimbolia nalazi se na raskrsnici puteva koji vode ka Temišvaru, Novom Sadu, Beogradu i Budimpešti, na jedinstvenom, nekonvencionalnom i magičnom mestu, koje će vam pre svega pomoći da pobegnete od svakodnevnice, ali i da čujete neke od najznačajnih imena elektronske muzičke industrije.

JEMF je zvačno drugi festival najavljen za maj mesec i sa zadovoljstvom otvara sezonu open air festivala velikim line up-om, podeljenim u tri žanra, koji ima za cilj da zadovolji čak i najprobirljivije ukuse posetilaca koji slušaju techno, electro-alternativu i rep muziku.

 

Jimbolia Electronic Music Festival

 

Sve u svemu, JEMF će ove godine ponovo okupiti preko 70 umetnika koji vas neće pustiti da spavate tri dana, a organizatori očekuju oko 5.000 posetilaca dnevno. Na festivalu će biti pet bina, tako da će svako moći da nađe savršeni vajb za sebe. Pogledajte ko su neki od hedlajnera na Main Stageu.

MAIN STAGE

 

Monika Kruse je vlasnica lejbla Terminal M i jedna od najomiljenijih i najcenjenijih imena elektronske muzičke industrije. U Rumuniji je bila samo jednom, dosta davno.


Dennis Ferrer
je vlasnik lejbla Objectivity. Ovaj sjajni Amerikanac je zauzeo svoje mesto u istoriji elektronske muzike numerom "HEY, HEY". Takodje , prvi put nastupa na JEMF festivalu, i mi smo više nego uzbuđeni što ćemo ga čuti.

NTFO - Povratak korenima! Momci se vraćaju u svoj rodni grad i do sada nisu propustili nijedan od JEMF izdanja. Od njih se verovatno najviše očekuje i imaće definitivno najuzbudljiviji set na festivalu.

Najtraženiji Italijanski ženski DJ - Deborah De Luca, poznata kao "Internet senzacija" zbog svoje brzo-rastuće karijere i sledbenika koji su apsolutno zaljubljeni u njen techno vajb, puštaće rame uz rame sa Monikom Kruse i Nushaom – članicom AlongSide Artists ekipe.

Subcarpati - momci koji transformišu etno muziku i folklor u fantastične elektro-alternativne numere koje čine da đuskate , vičete i smejete se u isto vreme. Jednostavno morate osetiti njihovu muziku!

AlongSides artisti
, poznati po tome što ne dopuštaju Vašim nogama da odmore ni tren, nastupiće u punom sastavu .

Macanache - čovek koji je dokazao da snovi mogu postati stavrnost!

Poslednji, ali ništa manje bitni - srpski i mađarski di-džejevi: Lea Dobričić, Marko Nastić, Dejan Milićević, Vladimir Aćić, Pat Duff, James Cole

Očekuje Vas 72 sata muzike bez prestanka, pa ako ste party animal ili bolje rečeno, party addict - JEMF je savršen festival za vas.

Organizatori su pustili u prodaju prvi kontigent karata po ceni od 59lei (13,5 evra), kao i mesta za kampovanje:

- Redovni kamp pass - (9 EUR / 2 noći)

- Šator za dve osobe - (30 eur / 2 noći)

Karte se mogu kupiti na www.bilete.ro, tickets.jemf.ro ili preko zvaničnih partnera festivala: U Temišvaru (Ginko kafe, Erick Pub) a uskoro i na pojedinim mestima u Srbiji.

Sledeće nedelje biće objavljen kompletan line up festivala, karte za parking & camping Area , kao i mapa sa strukturom festivala u kojoj ćete naći sve vezano za chill out zonu, hranu i razne kulturne i društvene aktivnost.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :