Aisha Devi i Tommy Four Seven ovog vikenda u klubu Drugstore

Datum objave:14.12.2016

Pročitano:4662 puta

Datum održavanja: 16.12.2016 - 17.12.2016

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Publika iz Beograda i regiona će po prvi put imati priliku da u petak 16. decembra prisustvuje live nastupu Aiše Devi u Dragstoru! Ako je iko u stanju da sintove, dram mašine i softver spoji sa ritualističkim napevima i neodoljivim vokalima, stvarajući ceremonijalne digitalne liturgije, to je Aiša Devi.

 

Aiša Devi

Ova umetnica iz Švajcarske probila se 2013. godine sa EP-jem “Aura 4 Everyone” na sopstvenom lejblu pod nazivom Danse Noire koji je posvećen istraživanju apstraktnijih tehno i klupskih struktura, kao i muzici Aišinog tibetanskog i nepalskog nasleđa. Bilo da su u pitanju grlene ili soprano mantre obavijene popom, one nas upućuju na nepoznato kroz napete visceralne muzičke predele stvorene za igru, ali su i obojene tvrđim industrijalnim zvukom. 
 

Drugstore

Pored Aiše Devi lokalna porška biće Kristallblume, WC7, Stevie Whisper i Saud. Cena karata je  200 dinara pre ponoći i 500 dinara nakon ponoći. 

 

Tommy Four Seven


U subotu, 17.decembra u Dragstor se nakon prošlogodišnjeg maestralnog seta, koji je Resident Advisor proglasio miksom dana, vraća čuveni Tommy Four Seven! On je upečatljiv umetnik, jedan od vodećih DJ-eva i jedan od najznačajnijih i najplodnijih producenata na savremenoj tehno sceni. Poseduje bogatu raznovrsnost stilova, koja se kreće između čistog tehna i specifičnog ličnog pečata. Prefinjene Dj veštine vrlo brzo su ga dovele na vrh londonske scene ali je najpresudniji trenutak u karijeri, koji mu je doneo svetsku slavu, bio debi album “Primate” iz 2011 – album koji je pokazao izuzetno hrabar stav i doneo osvežavajući, pobunjenički, abrazivni i sirovi pristup produkciji zvuka. Pored toga, Tommy Four Seven sve je poznatiji i cenjeniji kao tvorac zanimljivih i poznatih mikseva. Osim njega nastupiće legenda srpskog tehna Boža Podunavac, kao rezident Dragstora, Filip Xavi. Cena ulaznice je 900 dinara dok će na ulazu biti 1100 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :