Agencija McCann Beograd najuspešnija agencija u Srbiji!

Datum objave:02.11.2015

Pročitano:4763 puta

Lokacija: Beograd

Agencija McCann Beograd proglašena je za najuspešniju agenciju godine u Srbiji na prvom nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija Kaktus 2015. Prema oceni žirija, agencija McCann Beograd imala je najveći broj bodova koje su njene kampanje osvojile, u konkurenciji od prijavljenih 113 radova. .

 

Agencija McCann Beograd najuspešnija agencija u Srbiji! | Beograd - Srbija 2015


Kampanja agencije McCann Beograd „Drama u taksiju“ proglašena je najboljom u kategoriji Viralni video, a dobila je i nagradu Grand Prix kao najbolja integrisana kampanja godine. Ova kampanja realizovana je za Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) koje je dobilo nagradu Oglašivač godine. Pored ove, i kampanja „Samo za radoznale“ realizovana za Muzej nauke i tehnike dobila je prvu nagradu u kategoriji Print u integrisanoj kampanji.


“Posebno nam je draga ova nagrada jer je najbolji način da zaokružimo uspehe koji su se desili u prethodnih godinu dana.” keže Olivera Perković, Managing Director agencije McCann Beograd i dodaje: “Sa druge strane ovo je premijera ovog festivala i raduje nas što pored kvalitetnih tema koje adresira, okuplja sve relevantne kreativne snage na našem tržištu i stavlja u fokus ideju i inovativnost - dva neophodna elementa kreativnog izrazavanja”.


Inače, stručni žiri koga su činili ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona, najbolje kampanje birao je u 13 kategorija među 113 prijavljenih radova, a konkurisalo je 27 agencija i preko 50 kompanija.
Agencija McCann Beograd prošle godine proglašena je najboljom agencijom u regionu na reviji najboljih regionalnih kamapanja BalCannes u okviru Weekend Media Festivala, dok je kampanja “Drama u taksiju” osvojila više nagrada na lokalnim i međunarodnim festivalima. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :