Barutana klub Beograd

After Work Vintage Series u Rokanju

Datum objave:31.10.2016

Pročitano:4288 puta

Datum održavanja: 04.11.2016

Lokacija: Rokanje

Grotto portal u saradnji sa klubom Rokanje, 04. novembra, započinje specijalan serijal žurki gde će domaći DJ-evi imati priliku da predstave svoj izbor retro pesama iz raznih žanrova elektronske muzike. “After Work” u naslovu označava idealan tajming za žurku nakon naporne radne nedelje – petak od 18h, dok pridev “Vintage” naravno asocira na poreklo i korene naših i vaših omiljenih muzičkih žanrova. Na prvoj u nizu, svoje najdraže retro numere puštaće Grotto DJ-evi: Peter Portman, Marco B & Bojan B i Raqa.

 

After Work Vintage Series


Starija ekipa će imati priliku da se podseti zlatnog doba disco/house muzike, a mlađa da čuje kako su to njihove današnje omiljene pesme zvučale u pređašnjim obradama ili originalima. Žurka će trajati do 00:00h tako da možete lagano da nastavite svoj provod dalje, a ukoliko imate obaveze i subotom ujutru, ovo je idealna prilika da se dobro zabavite i naspavate pred nove dnevne akcije.
Evo i primera kako je to bilo letos na KSF-u u sklopu jednog sličnog seta, sa numerom “Donna Summer - I Feel Love“ u Danny Howells Remix verziji iz 2003. godine.

 


Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu, ostavši napola u starom i zakoračivsi napola u novi zvuk. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh.

 

Peter Portman

 

Jedan od njegovih najvećih uspeha je pobeda na burn Residency takmičenju u Srbiji i odlazak na Ibicu kao naš predstavnik.


Marco B & Bojan B od januara 2013. godine rade kao duo u okviru Grotto DJs projekta i poznati su po sofisticiranim, a opet energičnim i bogatim setovima raznovrsnih stilova House muzike koja vas jednostavno vuče ka podijumu za đuskanje.

 

Marco B i Bojan B

 

Svoju ljubav i strast prema muzici, na sebi svojstven način, prenose kroz gradske klubove i barove, tako da slušaoci budu ti koji su u prvom planu celokupne zabave. Kroz njihove setove se uvek provlače dobro poznati i kvalitetni vokali iz sveta House, Disco i Funky muzike, što iziskuje jaku emociju kod publike.

 

RAQA


RAQA važi za jednog od najšarmantnijih DJ-eva sa ovog prostora, ali mu ni kreativnosti ne manjka. Nakon nezaboravnih nastupa po čuvenim Beogradskim klubovima Hot Mess, Stefan Braun (Sunday Beat) i Shake ‘n Shake, RAQA se upustio u novu avanturu – stvaranje hitova. Njegov singl prvenac “Get It” potpisan je nedavno za White Cat Recordings, house etiketu u vlasništvu priznatog dua, JL & Afterman, dok svoju drugu traku "Mesopotamia" je odlučio da izda za domaći label koji vode iskusni DJ-evi i producenti Mirko i Meex. Početkom decembra ova traka će se pojaviti pod labelom Night Beat Records, a preview iste možete poslušati na link ispod.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :