After je bolji od partija ove subote u Elektropioniru

Datum objave:24.04.2017

Pročitano:3342 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Elektropionir

Da je After Bolji Od Partija, beogradska publika odlično zna... ABOP se Beograđanima više puta predstavio uživo, ali nijednom u krugu Cetinjske ulice, te su eksploziju energije tempirali za 29. april u Elektropioniru. 

 

ABOP / Foto: Konrad Lovrenčić

ABOP / Foto: Konrad Lovrenčić 


ABOP je zagrebački audio-vizuelni sastav koji izvodi elektronsku muziku nastalu pod uticajem detroitskog tehna, čikaškog house-a i rane klupske muzike.

To je živa ritam mašina koja umesto frontmena ima dva bubnjara sa samo jednim ciljem - da nateraju publiku na ples. Bubnjevi su i epicentar muzike ABOP-a, uz svesrdnu pratnju teških bas linija praćenih magičnim zvukovima digitalnih i analognih sintisajzera.

DJ nije prisutan na scenama koje osvajaju - tu je ,,samo" sviračko umeće pet vrhunskih muzičara!

Muzika ABOP-a se najbolje konzumira uživo, a njihov energični vizuelni performans uvek prati dinamična igra svetlosnih efekata.

 

ABOP / Foto: Dora Šarić

ABOP / Foto: Dora Šarić 

Zagrebački "After je Bolji Od Partija" trenutno promoviše vinilno izdanje na brojnim koncertima i festivalima u regionu. Jedan od najboljih regionalnih producenata tehno muzike, Petar Dundov, bio je zadužen za mastering njihovog debitantskog vinila "ABOP", koji je objavljen za nezavisnu zagrebačku etiketu - PDV Records.

 


Tamo gde prestaje PARTY, počinje AFTER! I u slučaju ABOP-a i te kako je bolji! Uverite se u Elektropioniru 29. aprila. Ulaznice će biti dostupne na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :