After All sa Goyom i Sharkyjem u klubu Three Dots

Datum objave:08.02.2017

Pročitano:4253 puta

Datum održavanja: 11.02.2017

Lokacija: Three Dots

U subotu ujutru u pet sati u klubu Three Dots čeka vas After All žurka koju će predvoditi nekrunisani kralj sexy bitova Goya i Sharky. 

 

After All - Three Dots


Goya je "muzički terapeut" i jedan od utemeljivača "ravničarske underground house scene" koji je na toj istoj sceni od 2001. godine. Tada se zaljubio u gramofone i vinile, te je provodio sate i sate usavršavajući svoju danas besprekornu tehniku mixovanja. Potom je 2002. godine udružio snage sa Natašom i njihova vladavina je trajala punih 10 godina, a Goya & Nataša važili su za najbolji DJ dvojac na našim prostorima. Od 2012. godine nastupa samostalno, a nakon perioda deepa i indie dancea danas preferira nešto tvrđi zvuk, pretežno tech house.


Tokom svoje karijere, nastupao je sa mnogim značajnim imenima svetske underground scene, a u poslednje vreme, strani izvođači, sa kojima je puštao, tražili su b2b sa njim: Marcelo Cura, Manuel De Lorenzi, Adam Touch, Eddie Richards. Originalan muzički ukus, savršena tehnika mixovanja i neodoljiv šarm dobitna su formula kojom Goya neprekidno osvaja srca klabera širom Srbije i regiona.

 

Sharky je DJ koji će svojim deep, tech-house i techno setom doprineti da ovo subotnje jutro bude fantastično.

 

Više informacija na Facebook eventu

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :