After All Foto Voz: Predrag Milovanović

Datum objave:11.08.2020

Pročitano:1816 puta

By:Simona Kanjevac

Lokacija: Beograd

Projekat After All predstavlja refleksiju stvarnosti nastalu na temeljima apokaliptičnog stanja koje je zadesilo svet. Ideja je da se „posle svega” osvetle dela koja su u tom periodu proistekla kao kreativni čin čekanja da „sve prođe”. 

After All Foto Voz je galerija sastavljena od fotografija autora koji su se tokom izolacije na različite načine bavili distancom, samoćom, pripadnošću i bogatstvom unutrašnjeg i prostora van zidova.

 

Foto: Predrag Milovanović

VAGON #8
Arhi-svetlosne igrarije

Predrag Milovanović je poreklom iz Valjeva, a u njegovom foto-albumu zastupljeni su različiti krajolici. ‒ Obično su to predeli koje po prvi put posetim, ali i neki kojima se uvek i iznova vraćam, kao što je okolina mog rodnog grada Valjeva. – ukratko objašnjava Predrag.

 

‒ S obzirom na to da sam gotovo svakodnevno u pokretu i da poprilično putujem, u kadru su mi i građevine mnogih svetskih metropola. Takođe, nevezano od lokacije, volim da eksperimentišem sa svetlošću i senkama, tako da neretko i brojne igrarije te vrste nađu mesto u mojoj galeriji. ‒ dodaje autor, koji je u ovom projektu realizovanom na Avali tokom izolacije, napravio fuziju arhitektonskih i svetlosnih objekata.

 

Foto: Predrag Milovanović

Predrag Milovanović je master studije završio na Arhitektonskom fakultetu i na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Počev od teologije, muzike, preko arhitekture i dizajna, pa do biznisa i informacionih tehnologija, ovaj Valjevac bio je u prilici da iza sebe ostavi na desetine uspešno realizovanih projekata i nekoliko preduzeća, brendova i organizacija koje je osnovao u zemlji i inostranstvu. ‒ U planu mi je da uskoro objavim sve svoje poduhvate nastale u proteklom periodu na ličnom web sajtu – dodaje Predrag. Ponosno ističe ‒ Jedan od aktuelnih preduzetničkih poduhvata je i start-up “Organela” koji se razvija u oblasti organske hrane. ‒ Njegovo obrazovanje, interesovanja i angažovanja ne priznaju geografske, niti duhovne granice. ‒ Nikada ne prestajem da istražujem i učim ‒ jednostavno objašnjava Predrag Milovanović, iako to može potvrditi svako ko ga poznaje.

 

Foto: Predrag Milovanović

Rad Predraga Milovanovića moguće je pratiti na web adresama:

https://predragmilovanovic.com
https://instagram.com/pmilovanovic/
https://organela.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :