After All Foto Voz: Marija Mitrović

Datum objave:14.07.2020

Pročitano:1726 puta

By:Simona Kanjevac

Projekat After All predstavlja refleksiju stvarnosti nastalu na temeljima apokaliptičnog stanja koje je zadesilo svet. Ideja je da se „posle svega” osvetle dela koja su u tom periodu proistekla kao kreativni čin čekanja da „sve prođe”. 

 

Foto: Marija Mitrović

After All Foto Voz je galerija sastavljena od fotografija autora koji su se tokom izolacije na različite načine bavili distancom, samoćom, pripadnošću i bogatstvom unutrašnjeg i prostora van zidova.

VAGON #7
Prirodi ‒ u pohode!

Marija Mitrović je pasionirani planinar, ljubitelj prirode kojoj se uvek rado vraća. Planinarenje je autorski omogućilo bogato iskustvo i poglede na predele i mesta koji se ne mogu prepričati. Zato i koristi fotografiju kako bi zaintrigirala ljude da se upuste u avanturu istraživanja prirodnih lepota.

 

Foto: Marija Mitrović

‒ Užitak koji prioda donosi svojim stanovnicima i ljudima neiscrpan je izvor inspiracije za moju fotografiju. Pored toga, beležim i sve one koji u prirodi borave. ‒ skromno objašnjava Marija, ostavljajući mogućnost da svako dopuni sliku ličnim doživljajima.

Digitalni marketing je ono čime se auotrka fotografija primarno bavi. ‒ Jer raditi se mora... ‒ kako i sama uz osmeh navodi. ‒ A zimi, tada se bavim onim što najviše volim: radim kao instruktor skijanja. ‒ otkriva nam Marija Mitrović. Iako beleži samo segmente neponovljivih doživljaja, autorka nastoji da atmosferu i dinamiku u njima dosledno sačuva. Zato su njeni radovi

svojevrsni poziv da se krene ka prirodi ‒ u pohode.

 

Foto: Marija Mitrović


Radovi Marije Mitrović dostupni su na instagram profilu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :