AFTER ALL: Andrew Meller i Sharky u klubu Three Dots

Datum objave:23.02.2017

Pročitano:4446 puta

Datum održavanja: 26.02.2017

Lokacija: Three Dots

I ovog nedeljnog jutra provod se nastavljau klubu Three Dots, a gosti After All žurke biće Andrew Meller i Sharky koji vas čekaju u nedelju 26. februara od pet ujutru.

 

After All - Andrew Meller i Sharky - Three Dots

 

Andrew Meller jedan je od osnivača još tri projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Njegov zvuk prisutan je od 2009, kada je zajedno sa Robertom Žigraijem (TKNO) pokrenuo projekat REWIRE, koji se kasnije proširio i na još jednog člana - Nenada Stankovića. S obzirom da su svi odrastali uz funk, techno, disko i house, produkcija im je bila mešavina svega toga. Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chartova, radili su u velikom broju klubova širom Srbije, inostranstva, kao i dosta festivala, uključujuci i naš najpoznatiji - EXIT, gde su nastupali na manjim stejdževima tri godine uzastopno. Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, rešili su da svako pođe na svoju stranu, gde je 2014.  nastao projekat Andrew Meller. Pod tim imenom mozete naći više pravaca muzike, koji su takođe bazirani na house zvuku. Primese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili techno u svakom slučaju radi se o manje semplovanim više sviranim temama. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duži set. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad” samim tim znate šta možete očekivati slušajući njega. Prošla godina definitivno je bila prekretnica u njegovoj već bogatoj karijeri. Svojim editom trake Born Slippy uspeo je da se dodatno uzdigne na globalnoj sceni elektronske muzike, pa su njegovu produkciju vrteli mnogi poznati DJ-jevi na velikim žurkama i festivalima širom sveta.

 


Sharky je odavno otkrio da je muzika njegova najveća strast, njegova prva iskustva bila su vezana za sviranje bubnjeve, što mu je pomoglo da razvije i usavrši osećaj za ritam i gruv. Međutim, 1989. godine je počeo da vrti ploče kao DJ u poznatom beogradskom klubu Mašinac, čija je publika kasnih 80-ih uglavnom bila fokusirana na hevi metal. Od tada, nastupao je u brojnim manjim klubovima i privatnim partijima u Beogradu. Eksperimentisao je sa različitim žanrovima i stilovima, kao što su metal, džez, bluz i Latino, pokušavajući da proširi svoje muzičke vidike. 2001. je svoj stil definitivno vezao za elektronsku muziku. Koristeći ranija iskustva, pronašao je vrlo specifičan način miksovanja i zvuk koji se može karakterisati kao varijacija između žanrova kao što su Minimal tehno, Break Beat i Deep House. Vrlo upečatljiv i poseban zvuk, zajedno sa čistom i duboko vođenom i razvijenom muzičkom pričom ispričanom pomoću razrađene i egzotične tehnike, doneo mu je veću popularnost.

 

Ulaz je 300 dinara, a sva pića 190 dinara. Više informacija pronađite na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :