After Affair: Spremamo fuziju svega, sigurni smo da će publika uživati!

Datum objave:08.07.2016

Pročitano:4852 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Urban Bug Stage večeras od 2.40h preuzimaju legenda domaće i regionalne scene i međunarodno priznati di-džej i producent Dejan Milićević i jedan od trenutno najaktuelnijih i najtraženijih di-džej dvojaca iz Bosne i Hercegovine After Affair. O tome šta vas večeras očekuje za vreme njihovog nastupa razgovarali smo sa Affter Affair ekipom, pa ne propustite priliku da vidite i čujete zašto ovaj duo žari i pali klupskom scenom u Bosni.

 

After Affair


Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi set baš sa ovom ekipom?

After Affair:
S obzirom da setovi traju poprilično kratko, veliki je izazov uklopiti tri priče u jednu cjelinu i ispirčati publici bar dio onoga što ste prethodno zamislili. Sretni smo što ove godine nastupamo sa Dekijem i sigurni smo da će publika uživati u fuziji svega onoga što smo pripremili za nastup.

Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?

After Affair: Pored Dance Arene, Urban Bug nam je isto tako omiljeni stage jer tamo možete uživati u veoma kvalitetnim setovima domaćih di-džejeva koji su, nemali broj puta, čak i kvalitetniji od onih koji nam serviraju svjetske face.

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?

After Affair: Što se tiče pripreme seta uvijek je tu brdo traka, što novih, što starih, ali uvijek volimo prvo procijeniti atmosferu. Uglavnom, publika može očekivati jedan energičan, šarolik set. Pozivamo sve one koji nas žele čuti da nam se pridruže na Urban Bugu u petak, odnosno subotu ujutro od 2.40 do 4.00h, obećavamo super ples.

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :