AES & VIŠER: Majstorski čas sa Ian Korbet-om

Datum objave:27.05.2017

Pročitano:3261 puta

Srpska studentska AES sekcija (Audio Engineering Society) u saradnji sa VIŠER (Visoka škola elektrotehnike i računarstva), Akademijom umetnosti (Beograd), Akademijom umetnosti (Novi Sad) i organizacijom Multikultivator predstavlja jedinstven događaj u oblasti muzičke produkcije i audio inženjeringa „Majstorski čas sa Ian Kobertom“ (Masterclass with Ian Corbett).

 Ian Korbet, američki audio inženjer, muzički producent i saksofonista održaće dva predavanja iz oblasti muzičke produkcije i audio inženjeringa i jedan Mix Critiques sešn na kome će slušati i komentarisati studentske mikseve.

 

04.06.2017. – Beograd

12h „Mic it for the mix!“ (predavanje)
VIŠER, Vojvode Stepe, 283


16h „Mix and recording critiques“ i koktel za sve učesnike
Akademija umetnosti Beograd, Balkanska, 21

<<< učesnici su pozvani da se prijave za Mix and recording critiques i pošalju svoje radove na aesserbia@gmail.com >>>

 

 

05.06.2017. - Novi Sad

15h "Mic it for the mix!"
Akademija umetnosti Novi Sad, Kosovska ulica 33

 


Ian Korbet je profesor audio inženjeringa na Kansas Community College-u (Kansas City), koordinator Audio Engineering Society-a, vlasnik "Off beat open hats" servisa specijalizovanog za potrebe snimanja klasičnih i džez ansambala.

 

Član je Audio Engineering Society-a (svetskog Udruženja Audio Inženjera) od 2004. u okviru kog je držao panele, diskusije i predavanja na lokalnim, regionalnim, i internacionalnim AES događajima.

 

Autor je knjige “Mic It! Microphones, microphone techniques, and their impact on the mix”, koja je izdata od strane Focal press-a, kao i mnogih članaka za jedan od najpoznatijih časopisa u svetu iz oblasti audio inženjeringa "Sound on Sound".

 

Ian Corbett je doktor muzičkih umetnosti (kompozicija), a diplomu je stekao na University of Missouri, Kansas City. S obzirom da je i aktivan saksofonista, neretko ga možete naći na jam session-ima širom Kanzas sitija.

 Programi u Beogradu i Novom sadu otvoreni su za sve zainteresovane, bilo da su studenti neke od navedenih škola / akademija, samouki ili radoznali profesionalci.

Učešće u programu Masterclass with Ian Corbett je besplatno. Broj mesta je ograničen.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :