Aero Rock Festival i na zemlji i na nebu: Rokenrol i aero miting u Kraljevu

Datum objave:24.05.2016

Pročitano:4716 puta

Datum održavanja: 22.07.2016 - 24.07.2016

Lokacija: Kraljevo

Aero Rock Festival biće održan od 22. do 24. jula na sportskom aerodromu "Brege" u Kraljevu, a pored nastupa rok bendova posetioce očekuje i aero miting.

 

Aero Rock Festival

 

Na površini koja je velika kao 14 fudbalskih terena, prvog dana festivala nastupiće Vila Filozofina, Artan Lili, Osvajači i S.A.R.S, drugog dana gostovaće IrieFM, Kolja i grobovlasnici, Atomsko sklonište, YU Grupa i Riblja Čorba. Poslednji dan festivala održaće se veliki aero-miting, na kome će učestvovati avio klubovi iz Srbije i regiona. Tokom aero mitinga, posetioci će moći da lete avionima i jedrilicama. Pored ovoga, organizatori će omogućiti posetiocima da se spuštaju paraglajdingom i padobranom. Ljubitelji aviona će uživati u takmičenju avio modelara.

 

Tokom prva dva dana, svoju šansu da se dokažu publici, imaće brojne rock grupe, poput Gama zraka, Dečje radosti, Bezvazdušnog prostora, Krstaša i drugih. Od 12 časova prvog dana festivala do drugog dana u 2 časa ujutru, bendovi će konstantno svirati i zabavljati posetioce. Za one koji žele da ostanu dva ili tri dana na festivalu, organizatori su obezbedili prostor za kampove, koji je udaljen svega 300 metara.

 

Cena karte za jedan dan je 500 dinara, za dva dana je 1.000 dinara, trećeg dana kada se održava aero miting, ulaz je slobodan. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili online na sajtu Eventima. Za sve ostale informacije posetite veb stranicu Aero Rock Festivala www.arf.rs ili Facebook stranicu Aero Rock Festival Kraljevo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :