Adrenalin zove: Skijaši i snouborderi prijavite se za Avalanche Risk City Jam!

Datum objave:12.12.2016

Pročitano:5025 puta

By:Alma Kovčić

Lokacija: Novi Sad

AvalanchRiskCityJam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano 23. i 24. decembra u Novom Sadu na platou Spensa gde će biti napravljena primvremena ski i snowboard staza.  

 

Avalanche Risk City Jam

 

U petak, 23. decembra na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Organizatori pozivaju sve bordere i skijaše da učestvuju u ovom jedinstvenom takmičenju. Za najbolje su pripremili i vredne nagrade. Ako želite da se takmičite, treba da popunite online formular na sajtu www.arsf.rs, najkasnije do 18. decembra.

 

Avalanche Risk City Jam

 

Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota u potpunosti biti posvećena građanima. Druženje počinje već od 9 časova kada će se na platou Spensa okupiti Moto Deda Mrazovi. Na stazi koju u petak koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Biće organizovani i mini takmičenje u skijanju za najmlađe, a radiće i punktovi na kojima ćemo proveriti koliko ste precizni sa grudvama, koliko ste dobri na sankama i vešti u nekim od zimskih olimpijskih discilina.

 

Više o programu koj vas čeka u ta dva dana pročitajte ovde

 


Više informacija možete pronaći na sajtu www.arsf.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :