ADE potvrđuje dolazak Carl Cox-a, Ellen Allien, Oliver Heldens-a, Nicki Romero, i Van Anh-a za program masterklasa i ADE Lab-a

Datum objave:20.09.2022

Pročitano:1637 puta

Lokacija: Amsterdam

ADE Lab, ADE-ova nova platforma za obrazovanje i razvoj talenata za mlade producente i ambiciozne profesionalce, najavila je globalno renomirane umetnike, uključujući Carl Cox-a, Ellen Allien, Oliver Heldens-a, Nicki Romero-a i Van Anh-a. Program takođe sadrži masterklasove i detaljne sesije sa timovima Spotify, SoundCloud, Bandcamp, Beatstars, ID&T, Armada Music, Martin Garrik’ STMPD Studios i Charlotte de Vitte iz izdavačke kuće KNTKST.

 Sa samo nekoliko nedelja do Amsterdam Dance Eventa 2022. godine, novopokrenuta ADE Lab numera ove organizacije namenjena sledećoj generaciji nudi pristupačniju alternativu poslovnoj konferenciji ADE Pro. Među novootkrivenim programom su; Carl Cox koji detaljno govori o svom prvom albumu za deset godina i njegovom prelasku na live setove, Oliver Heldens o balansiranju svog imena i svog alijasa HI-LO, specijalno izdanje Scuba podcasta 'Not a Diving' sa Ellen Allien, manipulisanje zvukom sa pionirkom deep house-a Kerri Chandler i radionicom za vinil DJ sa Van Anh-om. Možda je to i poslednja prilika da vidite DJ-a The Prophet, zvanog The Godfather of Hardstyle-a, na bini, nakon vesti da se povlači.

Globalni brendovi muzičke industrije

Timovi koji stoje iza vodećih kompanija u muzičkoj industriji ID&T, Armada Music i KNTKST provešče ambiciozne profesionalce iza kulisa kroz njihove svakodnevne operacije, a globalni giganti Spotify, SoundCloud, Bandcamp i Beatstars će voditi umetnike kroz svet stream-inga i vlasništva nad muzikom. Učesnici mogu da posete STMPD Studios Martin Garrik-a i da saznaju korisne informacije o mešanju prostornog zvuka u Dolbi Atmos-u i dobiju povratne informacije o njihovim demo snimcima od Nicky Romero. Takođe se vraća i takmičenje ADE Demolition čiji je domaćin Dave Clarke, gde producenti mogu da osvoje veliki paket nagrada. Kroz saradnju sa demo platformom VIRPP, takmičari mogu poslati svoje pesme pre početka ADE-a.

Važne teme i najnovija oprema

Pored produkcijskih radionica, program se fokusira na šire teme kao što su afričko-američki koreni haus muzike i rad na potpuno inkluzivnoj muzičkoj sceni, kako samostalno monetizovati muziku i konvergenciju elektronske muzike, igara i metaverzuma. Posetioci takođe mogu da se dočepaju najnovije proizvodne opreme brendova, uključujući Ableton, Alter Audio, AIMI, Pioneer DJ, Roland i Universal Audio, u specijalno dizajniranim prostorima i studijima za testiranje opreme.

ADE Lab se održava 4 dana od srede, 19. oktobra do subote, 22. oktobra u Brakke Grond-u i oblasti Nes u Amsterdamu.

 Pristup

ADE Lab programu je dostupan uz ADE Lab Pass, koji je dostupan ovde. ADE Pro Pass , je namenjen profesionalcima u muzičkoj industriji, koji takođe omogućava pristup celoj ponudi uz ADE Pro konferenciju i sve druge programe tokom Amsterdam Dance Event-a.
_____________________________________________________________________________

Fondacija Amsterdam Dance Event je neprofitna organizacija posvećena negovanju elektronske muzike, njene kulture i industrije širom sveta. Organizacija se posvećuje podsticanju razvoja, inovacija i talenata, okupljanju globalne industrije i postavljanju temelja za buduće generacije.

O ADE Festivalu

Amsterdam Dance Event (ADE), originalna inicijativa Bume, izrastao je u najveći i najuticajniji klupski festival i konferenciju elektronske muzike na svetu. Događaj nastavlja da raste i razvija se svake godine, sa preko 2.500 umetnika i 600 govornika na skoro 200 mesta. Petodnevni događaj privlači posetioce iz preko 146 zemalja i obuhvata svaki zamislivi aspekt elektronske muzičke kulture, sa namenskim programom konferencija, opsežnim programom umetnosti i kulture, živom muzikom i nastupima DJ-eva/umetnika, koji se prostiru širom grada Amsterdama. Više informacija o ADE-u možete pronaći ovde.

O ADE laboratoriji

ADE Lab je glavna platforma za obrazovanje i razvoj talenata za ambiciozne producente i profesionalce. Kroz interaktivni višednevni program muzičkih razgovora, majstorskih kurseva, demo prezentacija i tehnoloških izloga, ADE Lab ima za cilj da inspiriše inovatore budućnosti. Bivši ADE Sound Lab i ADE univerzitetski programi su se spojili i postali jedan od četiri osnovna programa ADE-a. Više informacija o ADE Lab-u možete pronaći ovde.

ADE Lab 2022

Brakkke Grond i područje Nes-a će biti zauzeto za dogadjaje u samom centru Amsterdama od 19. do 22. oktobra 2022. Očekuju vas četiri dana deljenja znanja, inspiracije, zajedničkog stvaranja muzike, dalje nadogradjivanje vaših talenata i mnoga druga iznenadjenja.

Doživite, upoznajte, igrajte i učite u novom kreativnim centru elektronske muzike tokom ADE-a.

Nabavite karte
€60

Pažnja superzvezde i muzički profesionalci budućnosti: sa ADE-ovim potpuno novim programom, sada imate više mogućnosti nego ikada da se upoznate, svirate, učite i stvarate. ADE Lab je izgradjen na četiri glavna stuba, od kojih svaki ima svoje prednosti. Zavirite u ADE Lab ponudu da biste saznali gde ćete predstavljati svoju produkciju, inspirisati se najboljima iz industrije i uroniti u elektronske zvuke tokom festivala ove godine.

Prva najava programa ADE Lab 2022, plus prvi potvrdjeni brendovi oprema do kojih možete doći:


〰 Edukujte se

Sama srž ADE Lab-a je nesebično deljenje znanja i razvoj talenata. Ima li boljeg načina od učenja od najboljih? Očekujte raznovrstan spisak DJ-eva, producenata svetske klase i timova iza zvezda, koji dele svoju strast prema muzici i žanrovima koje sviraju tokom svojih setova, sposobnost da osete publiku, kulturu koja dolazi sa tim i još mnogo toga.
Bićete sprovedeni u svet iza kulisa najpoznatijih umetnika i njihovih timova, pa obavezno ponesite nešto za beleženje.

Kreirajte 〰
Pozivamo sve ambiciozne producente i kreatore! Pored prikazivanja diskusije o vašim demo snimcima sa profesionalcima iz industrije, ADE Lab nudi poseban izbor mogućnosti u kojima vi i drugi muzički stvaraoci možete da stvarate sutrašnje vrhunske hitove. Ako budete imali sreće, možete čak dobiti i priliku da uskočite h studio sa svojim omiljenim umetnikom, tako da je vreme da izadjete iz svog kućnog studija i pridružite se ovoj inspirativnoj sredini na putu do budućih remek dela.

〰 Podelite
Želite da udjete na vrata muzičke industrije, ali nemate pojma kako da stignete tamo? ADE Lab vam nudi jedinstven uvid iza kulisa industrije koja je u konstantnoj fazi razvitka i rasta. Uživajte u pričama onih koji su proživeli put i dopustite da vas iskustva i izazovi drugih inspirišu da ostvarite svoje ciljeve u muzičkoj karijeri.

Rastite 〰
Sa svim vašim novim znanjima i vezama sada je vreme da predjete na sledeći korak. ADE Lab udovoljava svim vašim željama za povratne informacije, čak i ako sve svoje veštine ponesete direktno iz vaše kuće u naše laboratorije. Pored sesija jedan na jedan sa popularnim producentima, otkrićete brojne dogadjaje koji će vam dati priliku da svoju muziku razvijete u nešto još sjajnije.

Ciljajte na najveće nagradne pakete u jednom od brojnih takmičenja, predstavite svoju muziku onima koji žele da rade i dobijete povratne informacije od svojih omiljenih izvodjača ~ ADE Lab je pravo mesto ako želite da pokrenete svoju karijeru.

ADE Lab traje od srede 19.oktobra do subote, 22. oktobra 2022. Ulaznice će biti puštene u prodaju za nekoliko nedelja, a prethodna registracija za program je sada otvorena. Kompletan program biće objavljen u narednih nekoliko nedelja. Prijavite se ispod da biste ostali u toku i bili medju prvima koji će obezbediti svoju kartu.

ADE Lab 2022. 
Doživite, upoznajte se, igrajte se i učite u novom kreativnom srcu elektronske muzike tokom ADE-a


Nabavite karte

Već ste profesionalac? Naša ADE Pro konferencija nudi detaljne panele, razgovore i radionice za one koji poznaju posao iznutra i još uvek traže bolje kontakte.

ADE Pro Pass nudi potpun pristup svim konferencijama, panelima i lokacijama, uključujući ceo ADE Lab program zajedno sa svim ostalim pogodnostima. Pročitajte više i obezbedite svoje mesto ovde.

ADE – Elektronska muzika se okuplja ovde

Amsterdam Dance Event organizuje
The Amsterdam Dance Event Foundation.
Osnivački partner: Buma
Glavni partneri: Heineken 0.0 | Desperados


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :