Barutana klub Beograd

Addison Groove zatvara šesti Resonate festival

Datum objave:08.04.2017

Pročitano:4098 puta

Datum održavanja: 22.04.2017

By:Barbara Garčević

Lokacija: Drugstore

Kultni britanski DJ - Addison Groove, nastupiće na žurci povodom zatvaranja šestog izdanja Resonate festivala, 22. aprila u klubu Drugstore u Beogradu. Iste večeri na sceni će se naći izuzetni muzički i VJ umetnici - Biosphere, Mykki Blanco i Alba G Corral & Regen, zajedno sa domaćim DJ Feloneezy, Jacke Dagger i Lil Taty.

 

Addison Groove

Karte za žurku zatvaranja Resonate festivala, kojih je preostalo još malo, mogu se nabaviti po ceni od 1800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

Addison Groove (aka Antony Williams) karijeru je započeo pod drugim pseudonimom. Snimajući kao Headhunter za uticajnu izdavačku kuću Tempa, još od 2007. Svojim LP i 12`` stvorio je kultni status na dubstep sceni. Snažan izraz koji je doneo ovekovečen je na sedam izdanja, sve do 2010. kada je na scenu doneo jedan od najvećih bass hitova dekade – „Footcrab", ovog puta pod novim imenom Addison Groove. Fenomenalne reakcije kritike i publike pratila je i popularnost kod svih kolega, šampiona ovog zvuka. „Footcrab" su u svoje kolekcije i setove uvrstili i Aphex Twin, Surgeon, Ricardo Villalobos i Mr Scruff, stvarajući tako nove Williamsove poklonike. Prateći uticaje Chicago ghetto-a, Addison Groove je na UK bass sceni stvarao poklonike među kolegama i publikom, podjednako.

Njegov brzi napredak u samo njemu svojstvenom hibridnom zvuku, kao i razvijanje efektnog živog nastupa sa Rolandom TR 808, zabeležili su neki od najslavnijih klubova, poput Fabric (London) i Berghain (Berlin), kao i klubovi koje je posetio na brojnim turnejama u SAD, Australiji, Novom Zelandu, Aziji i Evropi.

RESONATE MUSIC PROGRAM:

Sreda, 19. april - Dom omladine Beograda

Stephen O'Malley

Chain Of Flowers

WoO


Četvrtak, 20. april - Drugstore

Rolly Porter

Peder Mennerfelt,

Yves Tumor

Stevie Whisper

Rastko Lazić

Mirko Lazović + Pavle Popov

Petak, 21. april - Dom omladine Beograda

Lee Ranaldo (Sonic Youth)

Anna Von Hausswolff

Vvhile

Petak, 21. april - Disco Splav Sloboda

Marko Nastić

Jichael Mackson

Ada Kaleh

Kristijan Šajković b2b Vladimir Dragaš


Subota, 22. april - Drugstore

Mykki Blanco

Biosphere

Addison Groove

Alba G Coral & Regen

Feloneezy

Jackie Dagger

Lil Taty
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :