ADAM BEYER @ KPGT - Subota, 26.11. Delimo 4x1 kartu

Datum objave:22.11.2011

Pročitano:3249 puta

By:Nataša Milenković

„Lucky records Showcase“ svoje prvo izdanje u novoj klupskoj sezoni imaće 26. novembra u prostoru KPGT-a.Zvezda ove večeri biće Adam Beyer, umetnik koji se vezuje za termin „švedski techno“ i pravac koji je,od 90-tih pa dodanas, posebno uticajan. On je od početka znao šta želi svojom muzikom da prenese publici, gradio je prepoznatljiv stil i postao inspiracija mnogim umetnicima koji su dolazili.
 


Ključni album njegove karijere desio se 2002. „Ignition Key“ na kojem je utvrdio svoj kultni status, pokrenuo je potpuno novi talas tehno zvuka. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i sjani skok u produkciji naterali su ponovo celu scenu da prati inovacije ovog švedskog vizionara.

Etiketa „Drumcode“ iza koje stoji, od osnivanja (`96.) do danas, platforma je oko koje su okupljeni ključni umetnici elektronske zajednice, Cari Lekebusch, Pär Grindvik, Jesper Dählback, Joel Mull, a danas i lideri „novog talasa“ techno zvuka (Paul Ritch, Joseph Capriati, Alan Fitzpatrick).

Poslednje dve decenije njegova muzika obilazi celu planetu, jednako je omiljen među ljubiteljima svih pravaca i poštovan od strane najšire DJ zajednice.

Uz Beyer-a, iste večeri očekuju nas nastupi Petra Dundova, u čijoj muzici i telom i dušom uživamo decenijama, Speedy-a, Mary-a, Gorana Isića i Predraga Janusa.

Karte za „Lucky records Showcase“ nalaze se u pretprodaji po ceni od 1000 din.

Pošaljite mail na karte@urbanbug.net i možda osvojite ulaznicu.
 
 
 
 
 
Goran Isic / Lucky Records / Funky Criminimalz
www.myspace.com/goranisic
https://www.facebook.com/goran.isic3
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :