AC/DC Black Ice Open Air Tour 2009

Datum objave:06.02.2009

Pročitano:3014 puta

By:Carlo Zagorac


 
 
AC/DC
Black Ice Open Air Tour 2009
 
 
26.05.2009    Beograd – Stadion Partizana

 

 

ac dcProducentska kuća Komuna u saradnji sa United Promoters iz Nemačke, D&D iz Rumunije i Balkan Entertainment Company iz Bugarske predstavlja dugo očekivani koncert AC/DC-a u Srbiji, jedinstveni koncert u istocnoj Evropi. Koncert je zakazan za 26. maj 2009. na stadionu Partizana u Beogradu sa početkom u 18 časova. 
 
U petak 13. februara u 13 časova biće započeta prodaja karata za najveću rock senzaciju ove godine. Karte se mogu kupiti u Bilet servisu, prodavnicama IPS-a i Mamuta. Najvatreniji fanovi i ljubitelji AC/DC-a, karte mogu rezervisati putem sajta www.eventim-yu.com od petkla 06.02.2009.godine. Zbog velikog interesovanja za veliki Rock spektakl u celom svetu, organizatori su odlučili da prodaja karata bude ograničena na četiri karte po osobi. Cene karata ce se kretati od 3.900 do 11.000 dinara.

ac dc

 
 
Sa 35 godina istorije benda, više od 200 milliona prodatih albuma i najvernije zajednice fanova u svetu muzike: AC/DC je najveći svetski rock bend. Gde god AC/DC nastupa, fanovi i novinari se slažu da je to Koncert godine.
Na jesen 2008. godine, AC/DC su započeli svoju unapred rasprodatu svetsku turneju pod nazivom “Black Ice”. Turneja je započeta koncertima u Severnoj Americi. U Pensilvaniji 28-og. oktobra je održan prvi, a zatim su usledili nastupi sirom SAD-a u Čikagu, Nju Jorku , Vasingtonu, Filadelfiji, Los Andjelesu… Kao i u Torontu i Vankuveru u Kanadi. Zbog velikog interesovanja, odlučili su da produže američki deo turneju  i u januaru, koja ce se završiti 31. januara nastupom u Nesvilu.
Nakon američke, sledi evropska turneja, koja započinje već rasprodatim koncertom u Oslou 18-og februara. Zatim slede koncerti u Stokholmu, Parizu, Dizeldorfu, Pargu, Milanu, Budimpesti, Frankfurtu, Minhenu, Madridu, Barseloni, Londonu,…. Interesantno je i to da su karte za sedam koncerata u zatvorenom prostoru u Nemačkoj rasprodate za samo 12 (!) minuta, a 360,000 karata za datume na otvorenom u roku od 77 minuta.
 
Posle petomesečne evropske turneje, planiran je nastavak turneje po gradovima Azije, sa završetkom u Australiji.
Komentari fanova AC/DC-a su da nijedan koncert nije sličan onom prethodnom, i ko god da je bio prisutan, osetio je bez sumnje, energiju i moć satima nakon toga. Angus Young i dalje “zlostavlja” svoju gitaru, a glas Briana Johnsona zvuči moćno i prodorno kao uvek.
 
Njihov novi album “Black Ice” je projurio do prvog mesta u 29 zemalja. AC/DC “boomerang”, bačen pre 35 godina u Australiji, i dalje leti punom snagom. AC/DC - energija strujnog udara!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :