A, B, V i Drugi: Niz spontanih fotografija plasiranih na društvenu mrežu Facebook

Datum objave:29.09.2015

Pročitano:4662 puta

Datum održavanja: 29.09.2015 - 05.10.2015

By:Ivana Beronja, Beograd

Lokacija: O3one Art Space, Beograd

A, B, V i Drugi
Aleksandar Kelić, Branimir Karanović, Vladimir Tatarević

Art Space „O3one“vas poziva u utorak 29. septembrau 20 časova na otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „A, B, V i Drugi“, autora Aleksandra Kelića, Branimira Karanovića iVladimira Tatarevića.

 

A, B, V i Drugi: Izložba fotografija autora Aleksandra Kelića, Branimira Karanovića i Vladimira Tatarevića.

 

Fotografije koje ćete imati priliku da vidite snimljene su na Apple iMac, 27 in. u periodu od 11.03.2013. do 15.07.2015. godine. Ovaj svojevrsni eksperiment rađen je sa namerom da se proveri da li je moguće povući paralelu između kovanicenovog doba - selfija, biblijskog predanja o nastanku jezika i klasične pripovedačke tehnike priča upriči. U pitanju je niz spontanih fotografija koje su plasirane na društvenu mrežu Facebook gde su stvorile svoj sopstveni mikrosvet, te povele dijalog sa „drugima“, dokazavši da je komunikacija moguća, ali da je tumačenje različito.


Doživljaju izložbe dodatno će doprineti i mogućnost individulanog uživanja u ovoj interaktivnoj postavci putem Tesla tableta, doprinosa kompanije ComTrade. Pored pomenute izložbe, na licu mesta će biti organizovano i fotografisanje kojim će se „A, B, V i Drugi“ događaj nastaviti i oživeti.


Izložbu možete pogledati do 05. oktobra 2015.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :