Čekaonica - Otvoren jazz club na krovu zgrade BIGZ-a

Datum objave:15.06.2011

Pročitano:9043 puta

Na krovu zgrade BIGZ-a, jedne od ikona moderne arhitekture Kraljevine Jugoslavije, ujedno i najveće štamparije na Balkanu, otvoren je jazz club "Čekaonica". Kao što joj i ime kaže, prostor je namenjen čekanju, samo što ono na šta u njoj čekate nije predodređeno, niti vremenski ograničeno.


 
U "Čekaonici" se može čekati na: kusur, zeleno svetlo, lift, ofarbanu "Gazelu", tramvaj, kafu, posao, ljubav, rezultate ispita i testa trudnoće, Evropsku uniju, tatinu platu, zrele maline, čašu vode, maminu penziju, Rusku Federaciju, obilaznicu oko Beograda, razjedinjene američke države, svoj stan, da dođe struja, da se razvije film, da naraste testo, da se overe fotokopije, osuši lepak, izađe, pa zađe Sunce... na sve čemu se radujete ili ne u "Čekaonici" se čeka opušteno i sa uživanjem; ako želite, i sa vašim ljubimcem.


 
Čekajte uz pogled na sve beogradske mostove, živu muziku, sveže ceđeno voće, kafu, vrhunska vina, a od skora i pšenično pivo, po studentskim cenama. Rado će poslušati vašu muziku, ili vam ustupiti neki od svojih zidova ili deo prostora za vaša velika-mala umetnička dela, projekcije filmova, performanse koje želite da podelite sa svima koji na njih čekaju.


 
Jazz club "Čekaonica", krov zgrade BIGZ-a
Radno vreme: svakim danom 10-02h
Vojvode Mišića 17, VIII sprat
064/198536   064/1890000
 
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :