9. ROĐENDAN KIŠOBRAN KOLEKTIVA

Datum objave:30.11.2017

Pročitano:2171 puta

Datum održavanja: 02.12.2017

Lokacija: Dom omladine Beograd

Subota 2. decembar, 23h – Dom omladine Beograda

Kišobran kolektiv 2. decembra slavi 9. godina rada velikom žurkom u Domu omladine Beograda. Ekipa obećava najbolji izbor aktuelnih hitova sa indie / elektro plesne i gitarske scene, mnogo smeha, plesa, grljenja i svećica.

 

Kisobran

Slavlje počinje u 23 sata i traje do zore. Cena karte, tj. narukvice je 200 dinara u pretprodaji, a na samom ulazu koštaće 300 dinara. Narukvice možete kupiti u pretprodaji u kafeu Zaokret u Cetinjskoj 15.

U 2017. godini kolektiv je organizovao 8 žurki po kojima je najpoznatiji, ali i još mnogo toga.

Realizovan je prvi festival “Bučna psihodelija”, koji je uz nekoliko desetina drugih koncertnih dešavanja, na čelu sa gostovanjem benda !!! (chk chk chk) iz Njujorka postavio Kišobran za prirodni izbor mladima kada je u pitanju alternativna gitarska muzika.

Baza Kišobrana - “Zaokret”, 1. decembra širi se na “Sprat”, prostor koji će obogatiti kulturni sadržaj ovog sasvim neobičnog kafića i začiniti ga radionicama, seminarima, predavanjima i promocijama knjiga i ploča.

U saradnji sa agencijom Pop Depresija objavljen je EP za novi uzbudljivi bend Stepa i time se produbila saradnja sa agencijom Pop Depresija, na internet stanici RadioAparat ponovo je počeo sa emitovanjem “Kišobran radio show” na nedeljnoj bazi, a vizuelno odeljenje kolektiva, Kišobran VJs, ove godine najaktivniji bili su na Beogradskom JAZZ festivalu i Apgrade žurkama.

Vidimo se na rođendanu, svi ste pozvani!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :