510k na Off Week u Barseloni

Datum objave:30.05.2017

Pročitano:2151 puta

Datum održavanja: 15.06.2017 - 16.06.2017

By:Gorana Romčević

Kreativna platforma 510K CREATIVES, organizovaće dvodnevni showcase za vreme trajanja OFF WEEK u Barseloni, u klubu Utopia 126. 15. juna, oni će se udružiti sa etiketom ARJUNAMUSIC, i predstaviti AN EVE LIVE, jedinstveno muzičko iskustvo u industrijskom ambijentu. 16. juna, 510k će sarađivati sa rave institucijom S.A.S.H iz Sidneja, koji će, ovom žurkom, otpočeti svetsku turneju. Eventi će prikazati širok muzički opseg, od eksperimentalne elektronike to klupskog housea i techna i trajaće od 19h do 03h, a karte su dostupne putem linka www.510k.de

 

An Eve Live
 

Lineup događaja AN EVE LIVE uključiće najkvalitetnije performere koji će izvoditi LIVE ACTOVE. Event će ugostiti instrumentalni Berlinski trio AMBIQ, poznat po eksperimentisanju sa žanrovima. Ovaj projekat čine vlasnik etikete ARJUNAMUSIC - SAMUEL ROHRER, i njegovi dugogošnji saradnici MAX LODERBAUER i CLAUDIO PUNTIN. Na lineupu će se naći i KASSEM MOSSE sa etikete Workshop, LAWRENCE sa etikete Dial, vlasnik labela Skull Disco - SHACKLETON i legendarni ambient dub band - THE ORB.

 


S.A.S.H će doneti najfiniju selekciju live actova i DJ setova, uključujući superstar duo iz Kelna - ANDHIM, mastere klasičnog house groovea - SESSION VICTIM (live), svetski poznate kolekcionare instrumenata DOP (live), nežni deep house projekat LAKE PEOPLE (live). Publici će se predstaviti i globalno hvaljeni artist i vlasnik 510k - ALEXKID (live), kraljica festivala JULIA GOVOR koja će nastupati u B2B setu sa OLGOM KOROL sa ODY arts’, kao i S.A.S.H residenti.

 

Alexkid

ARJUNAMUSIC RECORDS je mlad label koji je, zbog uspešnih eksperimenata u mešanu žanrova i kreiranju inovativnih soničnih atmosfera, već zavredio zavidnu reputaciju. S.A.S.H broji šestu godinu hostovanja najpoznatijih žurki u Sidneju, organizovanja trodnevnog festivala i brojnih žurki po skladištima.

 

510 Creative


510k je mlada platforma bazirana u Berlinu, koja organizuje evente u Evropi, Aziji i Australiji, odgovorna je za roster internacionalnih artista, kao umetnički program festivala Subsonic u Sidneju.

Više informacija na sledećim linkovima:

510k Facebook Event

510k Facebook Page


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :