5. rođendan lejbla WAXX TRAX na tri bine sa specijalnim gostom, Conforce-om

Datum objave:10.12.2018

Pročitano:2063 puta

Datum održavanja: 15.12.2018

Lokacija: Beograd

Beogradski lejbl WAXX TRAX proslavlja 5 godina postojanja ove subote 15. decembra sa velikim lokalnim lajnapom od 13 didžejeva i specijalnim gostom Conforce-om iz Holandije.

 DJ CATHEDRAL:

DJ Dušan Kačarević
NEUTRON x Schlitz (WAXX TRAX)
Conforce (Delsin Records)
Matej Rusmir (WAXX TRAX)

DARK ELECTRONICS ROOM:

Bolelee (WAXX TRAX)
raum.null x Rope
AASKA (WAXX TRAX, brosh)
5th (WAXX TRAX)

HALLWAY BASH:

Luuk De Jung (WAXX TRAX, Etar)
Kristijan Šajković (Easy Tiger)
Meister Mthaza (Public ∏)
Noise Modeller (WAXX TRAX)

Conforce je poreklom iz Holandije i u prezasićenoj sceni je uspeo da jedinstvenim zvukom prokrči put do publike u protekloj deceniji. Za to vreme ostao je veran Delsin Records lejblu sa povremenim saradnjama sa podjednako kvalitetnim Clone Records, Rush Hour i Frustrated Funk. Za svoje ekskurzije u različite žanrove oformio je više pseudonima pa tako Conforce nosi atmosferični tehno, Vernon Felicity je zadužen za haus izdanja, a pod Versalife-om izdaje napredni futuristični elektro.

Događaj će podržati veliki lajnap od 13 domaćih didžejeva koji se sastoji od WAXX TRAX osnivača NEUTRON-a, potom artista sa ovog lejbla: Schlitz-a, Mateja Rusmira, Bolelee-a, AASKA-e, 5th-a, Luuka De Jung-a i Noise Modellera, kao i raum.null-a koji će raditi b2b sa Rope-om, DJ Dušana Kačarevića, Kristijana Šajkovića sa lejbla Easy Tiger i Meister Mthaza.

Prvih sto karata za ovaj događaj mogu da se kupe u ШШ БАР - Shsh bar-u za 500 RSD, dok će karte na ulazu u klub koštati 700 RSD.


FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :