4D launch: Super-grupa iz Beograda ovog četvrtka u klubu DOT

Datum objave:30.11.2016

Pročitano:3818 puta

Datum održavanja: 01.12.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Kolaboracijom tri talentovana i afirmisana producenta, dj-a i dizajnera, dobili smo potpuno novi koncept urbanog dešavanja u Beogradu. 4D članovi: Rebel B, Bom Ziggy & Luminous. Od Soulful i Future Funk traka, preko UK House-a pa sve do tribalnog i tropskog zvuka!

 

4D launch: Super-grupa iz Beograda ovog četvrtka u klubu DOT

Rebel B - Producent i DJ iz Beograda. Muzikom se bavi preko 20 godina. Začetnik više muzičkih brendova od kojih su neki: Balkan Dubstep Unit, ///BASS.CODON///, 4D, Forceps Jazz. Kada je elektronska i neelektronska muzika u pitanju, vrlo je eklektičan, pa tako i njegovi muzički brendovi, kao i izdanja, orbitiraju izmedju Garage-a, Beaks-a, Dubstep-a, i Jungle Terror-a, pa sve do Jazz-a, Reggae-a, Future Funk-a i Bassline House-a. Zvanično je i ambasador slovenačkog Nula radija za Srbiju, jednog od najslušanijih net radio stanica na prostoru bivše SFRJ. Iza sebe ima preko 20 izdanja za evropske i američke muzičke etikete. Delio je binu sa svetskim imenima kao što su: Bad Company, Caspa, Teddy Killerz, The Bug, Tes La Rok, Billain i mnogi drugi.

https://soundcloud.com/rebel-b
https://www.mixcloud.com/Rebel_B/https://www.facebook.com/rebelb.dubstep <

Bom Ziggy - Muzički producent i DJ iz Beograda. Na domaćoj muzičkoj sceni poznat još i kao Sevdah Baby. Jedan je od najtelantovanijih producenata na ovim prostorima. Njegovi DJ setovi variraju od future i bass house-a do jungle terror-a, sa kratkim izletima u trap i dubstep. Svi ovi EDM žanrovi su začinjeni egzotičnim, tribalnim perkusijama i melodijama i podržane originalnim Bom Ziggy pesmama.

https://soundcloud.com/bomziggymusichttps://www.facebook.com/rawbuttmusic

Lunimous - Mladi producent i DJ, takodje iz Beograda. Svoju muzičku DJ karijeru počeo sa Drum n Bass zvukom ali se kasnije kroz svoje muzičko sazrevanje susretao sa raznim žanrovima. Od Jackin i Deep House-a pa sve do UK i Future House-a. Setovi su mu puni zaista pozitivne energije i on to sa ljubavlju radi. Kao jedan od 4D clanova, Luminous donosi novu energiju u ovu supergrupu. Ima više izdanja za razne afirmisane izdavačke kuće.

https://www.facebook.com/luka.luminous?fref=tshttps://soundcloud.com/luminoustheofficial <

Ulaz je besplatan jer #podrzidomace!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :