45. KST maskenbal Cirkus - Orthodox Celts, Ničim Izazvan i program na devet bina

Datum objave:16.12.2018

Pročitano:1872 puta

Datum održavanja: 22.12.2018

Lokacija: Beograd

Jedna od najdugovečnijih beogradskih manifestacija KST maskenbal, i to 45. po redu, sa ovogodišnjom temom "Cirkus" održaće se 22. decembra!

 


Maskenbal se ove godine u zgradi tehničkih fakulteta održava na devet bina, a program na mejnu predvode Orthodox Celts, Ničim Izazvan, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Neša Galija, a program otvaraju Nemesis i KST Hor. Uveden je i novi Hurricane stage, gde će nastupiti Mikri Mouse i Dj Kovi, Begefank i Dj BKO, kao i Sevdah Baby.


GoRun i De Flow, kao i Ragmanee i Dekord zaduženi su za đusku na densu, a još jedan novitet je i Tribute Stage, gde će nastupiti Stereo Deficit koji izvodi obrade Arctic Monkeys, Black Metallica Tribute i Ritam Sex & Ja, sa pesmama Red Hot Chilli Peppersa.
Tu je naravno i tradicionalni etno, gde će ljudi pod šatorom moći da uživaju u kobasicama i slušaju Denija Boneštaja i Dj Žiška, dok su širom zgrade rasporođene i dj bine: Klub 45, Silent Disco, 90s i 80s.

 


Prvih 2.000 karata prodato je za samo nekoliko minuta putem internet rezervacija, dok karate u slobodnoj prodaji nestaju rekordnom brzinom. Ostalo ih je još malo i mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara u prostorijama kluba radnim danom od 9-17h ili uveče od 23h od srede do petka.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :