40 godina Riblje čorbe u Torontu, Čikagu, Njujorku, Vašingtonu i Majamiju

Datum objave:12.09.2017

Pročitano:1281 puta

Datum održavanja: 14.09.2017 - 23.09.2017

Lokacija: SAD, Canada

Jedan od najvećih domaćih rokenrol bendova održaće turneju po Americi i Kanadi povodom velikog jubileja – 40 godina Riblje čorbe.

Bend će sa nastupiti 14. septembra u Njujorku (Cutting Room), dan kasnije u Čikagu (Joe's Live), 16. septembra u Torontu (Phoenix Theatre), 17. septembra u Vašingtonu (Salsa Room) i 23. septembra u Majamiju (Studio 23).

 

Riblja Corba,Turneja, SAD, Canada


Koncerti, koje organizuje Showbiz Production Inc. i Bekstejdž Entertainment, deo su slavljeničke turneje pod nazivom "Kost u grlu".

Informacije o prodaji ulaznica - http://bekstejdz.com/event-category/clubs/

Promoterska kuća Vladimira Bulatovića, Showbiz Production Inc. (http://bekstejdz.com) već je poznata kao organizator velikoj broja kulturnih i zabavnih događaja izvođača iz Srbije i ex-Yu regiona u Kanadi i Americi: rasprodatih koncerata Gorana Bregovića i Dubioze kolektiva, izuzetno posećenih izvođenja predstave Čikaške perverzije, rasprodatih stand up nastupa Branka Đurića Đure – Đurologija, gostovanja Zijaha Sokolovića…

U najavi je i turneja Crvene jabuke u oktobru ove godine, a Bajage i Instruktora u martu 2018. Takođe, predstava Državnog posla održaće se u oktobru a Mićka Ljubičića u novembru mesecu ove godine. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :