4. rođendan lejbla WAXX TRAX: U gostima IN AETERNAM VALE I NTHNG

Datum objave:12.12.2017

Pročitano:1836 puta

Datum održavanja: 16.12.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

16. decembar, Drugstore


LINEUP

BIG ROOM:


In Aeternam Vale (Minimal Wave, DEMENT3D)


nthng (Lobster Theremin, Mörk)


Stepn‡

ak
raum.null


NEUTRON B2B Schlitz B2B BOLELEE

 BLACK ROOM:


Luuk De Jung


Matej Rusmir


Dušan Lilić


AASKA


Vladimir Savić b2b Rope


Doo B2B SMT#nG

 CHAMBERS:


DJ Lil Taty 


Poor Henry


SAUD


Beogradski lejbl WAXX TRAX ove subote proslavlja 4. rođendan i u goste nam dovodi neka od najtraženijih imena elektronske muzike danas. Zanimljivo je da će Dragstor za ovu priliku otvoriti sve svoje odaje da bi smestio 14 nastupa u koje će biti uključeno 19 izvođača.

Prvi gost je legendarni In Aeternam Vale koji je aktivan od 1983. godine. IAV je nastao kao bend formiran od strane njegovog trenutno jedinog člana Lorana Prota i Paskala Obera. Sa nedavnim izdanjima i reizdanjima na lejblovima kao što su Minimal Wave, Jealous God i Contort Records postalo je jasnije koliko je uticaja IAV izvršio na producente današnjice. Samo neki od muzičara koji prave muziku koja je ispred svog vremena dobiju šansu da imaju pravi kambek. Tako muzika koju pravi IAV sada dolazi do potpuno nove publike. Tim kluba Dragstor je u jednom intervjuu izjavio da bi upravo nastup In Aeternam Vale u Velikoj sobi Dragstora bio ispunjenje svih snova. Evo prilike da prisustvujemo ispunjenju toga sna.
 

 

 

O nthng, producentu iz Amsterdama, se veoma malo zna. Inspirisan počecima tehna i trensa, nthng spaja tektonske bitove sa opijajućim melodijama koje se gube u jutarnjem suncu. Njegovi prvi EP-jevi koje je izdao za Mörk, pod-lejbl Lobster Theremin-a, prikazuju mračniji stil dok 3 LP-ja udaraju jače i istraživanja su na teritoriji sa više BPM-a. Poslednje izdanje za etiketu Delsin “Trun To Gaia” beleži sublimiranu avanturu na vinilu.

 Ograničen broj early bird karata se može kupiti u Leila Record Shop-u za 500 rsd dok će karte na ulazu u klub koštati 600 RSD pre 1 ujutru i 800 rsd nakon 1 ujutru.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :