3D projekcije poznatog meksičkog vizualnog umetnika na koncertu benda Kanda, Kodža i Nebojša

Datum objave:29.05.2019

Pročitano:1652 puta

Datum održavanja: 31.05.2019

Lokacija: Beograd

Sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u okviru Light Based Lifeforms festivala, okupiti Beograđane 31.maja u novom klupskom prostoru pod nazivom Neverland. Ovaj koncert biće propraćen dinamičinim projekcijama meksičkog digitalnog umetnika Rodriga Cazaresa koji će mapiranjem bine postići apsolutnu iluziju. Specijalan gost na koncertu je sastav Vrooom.

 Rodrigo Guzman Cazares je digitalni i vizuelni umetnik, rođen u jednom od najvećih gradova na svetu, Meksiko sitiju, usred gužve i saobraćajnog haosa, nadahnuće za svoj rad pronalazi u stilu života ljudi u megapolisu. Inspirisan arhitekturom, uličnom umetnošću i digitalnom estetikom, on je fokusiran na reviziju modernog života i percepcije. Bavi se kreiranjem interaktivnih instalacije koje uključuju audio, video, pokret i druge elemente.

Sastav KKN je odlučio da beogradsku koncertnu promociju održi u novom klupskom prostoru Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, a nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49.


Povodom predstojećeg koncerta gitarista benda Nenad Pejović je izjavio: “Mislim da će se više dobrih stvari poklopiti u petak na koncertnom predstavljanju ploče Uskoro - o zvuku će brinuti ko-konspirator u stvaranju albuma Vlada Burić, u planu su svetlosne projekcije, a sa nama su i Vrooom, sa kojima smo često delili binu godinama unazad. Dobra okolnost je i to što se u petak otvara novi koncertni prostor u Beogradu, letnja bašta Neverlanda. Čini mi se i da mogu u ime benda da izrazim prilično sviračko raspoloženje, posebno u pogledu svih 9 pesama sa Uskoro koje ćemo izvesti. Naravno, gledaćemo u nebo, ali imamo rešenje i za eventualnu kišu, tako da, iako koncerti u Beogradu umeju da pobude anksioznost, sa nestrpljenjem čekam petak. “

Ulaznica za beogradsku koncertnu promociju može se naći po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a (bivšeg Eventima), u Felix shopu u Sremskoj ulici i Garaži u Bul.Vojvode Mišića 49.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :