Barutana klub Beograd

3. NEXT festival u Užicu: Pokaži humanu stranu i dođi na dobru zabavu!

Datum objave:16.04.2015

Pročitano:4442 puta

Datum održavanja: 24.04.2015 - 25.04.2015

Beg od svakodnevnice u festivalskom maniru tokom 24. i 25. aprila

Treću godinu za redom, u Užicu se održava NEXT festival na radost brojnih ljubitelja rokenrol i elektronskog zvuka. U Gradskom kulturnom centru tokom 24. i 25. aprila biće postavljena dva stejdža, na kojima će nastupiti neka od vodećih imena regionalne muzičke scene. Primarni cilj festivala kao i prethodnih godina, ostaje humanitarni – sav prihod od ulaznica namenjen je socijalno ugroženim licima.

 

3. NEXT festival u Užicu: Pokaži humanu stranu i dođi na dobru zabavu! | 2015


Za pozitivnu festivalsku atmosferu na trećem NEXT festivalu zaduženi su Gramophonedzie Live Experience, Billy Andol, Iskaz, Sinestezija, Hadži Prodane Duše, THCF, Fluid Underground, Stereo Banana i Ubrzo Potom. Dok su za dobar elektonski zvuk tokom trajanja NEXT festivala odgovorni Manjane, Dušan Kačarević, Igor Jadranin, Miloš Pavlović Regen, Wise D & Cobe, Luka Vuković B2B, Ivan Radojević, Ivan Pečeničić i mnogi drugi.

 

Sastav Billy Andol istakao je pred nastup na ovogodišnjem NEXT festivalu: “Sjajno je svirati negde gde znamo da prihod od svirke ide ljudima kojima to treba. To daje festivalu dodatnu vrednost i umetnicima neku vrstu slobode. Svi se bavimo ovim da bi pokrenuli ili promenili neke stvari”. Billy Andol trenutno priprema treći studijski album pod nazivom „Linije“, novi video i turneju po regionu. I naravno, raduju se trećem nastupu u Užicu!

 

Sav prihod od ulaznica NEXT festivala ove godine namenjen je Udruženju “Roditelj-Užice”, odnosno najugroženijim porodicama. NEXT festival je 2013. godine organizovan u saradnji sa fondom B92 i akcijom ”Bitka za bebe i porodilišta”, kada je sav prihod dobilo Užicko porodilište i kupljen je CTG aparat. Prošle godine, zahvaljujući NEXT festivalu, udruženje “Anđeli” dobilo je sredstva za opremanje prostorija mentalno nedovoljno razvijenih lica.

 

Ulaznice za NEXT festival se mogu naći u pretprodaji u Gradskom kulturnom centru Užice, Win Win prodavnicama širom Srbije i online www.ddtickets.rs

 

Više informacija na fb stranicama:
https://www.facebook.com/events/664174623709797/
https://www.facebook.com/NextFestivalUzice?ref=ts&fref=ts


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :