3 Strane Kopaonika: Treći međunarodni biciklistički maraton zakazan za 31. jul

Datum objave:27.04.2016

Pročitano:3678 puta

Datum održavanja: 31.07.2016

Lokacija: Kopaonik

Biciklisti, kako iz Srbije i regiona tako i iz čitave Evrope, treći put zaredom, imaće priliku da učestvuju na međunarodnom brdsko-bicikističkom maratonu pod nazivom „3 strane Kopaonika“, koji je prošle godine okupio preko 150 ljubitelja ovog sporta.

 

3 strane Kopaonika

Trka će se održati na terenima NP „Kopaonik“, u nedelju, 31. jula 2016. godine, sa početkom u 10 časova. Pred takmičarima će biti tri redovne kategorije: mali, srednji i veliki maraton, kao i timske kategorije: štafeta, trka parova i kompanijska trka parova koja je namenjena pravnim subjektima koji podržavaju sport i zdrav način života.

 

3 strane Kopaonika

Pored same trke, ljubitelje sporta očekuje čitav vikend na Kopaoniku koji će biti posvećen sportu i druženju, pa tako učesnike, u subotu, 30. jula, očekuje revijalna „Eliminator trka“ (trka sa preprekama) koja je namenjena promociji bicikizma, a za popodnevne časove zakazan je veliki pasta party za sve zaljubljenike u prirodu i dobar provod. Takođe, tokom poslednjeg julskog vikenda učesnici i posetioci biće u prilici da posete i EXPO sajam opreme iz sveta biciklizma i sportova u prirodi koji će se održati unutar turističkog kompleksa Konaci. 


MTB maraton „3 strane Kopaonika“ organizuje sportsko udruženje „Na sve strane“, a trka je okrenuta svim ljubiteljima biciklizma od rekreativaca do profesionalaca. Ove godine očekuje se rekordan broj ženskih učesnica pogotovo u kategoriji malog maratona, a novina je to što će licencirani takmičari imati priliku da sakupljaju bodove jer će ovog puta trka biti bodovana i za Kup Srbije u maratonu.

 

3 strane Kopaonika

Prijave za ovogodišnje izdanje maratona već su pristigle iz Francuske, Hrvatske, Crne Gore i iz svih krajeva Srbije, a kako organizatori najavljuju, ove godine se očekuje velika posećenost biciklista iz regiona.

 

3 strane Kopaonika


Rane prijave za trku „Tri strane Kopaonika“ otvorene su sve do 01.maja, a sve informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu trke: www.tristranekopaonika.rs.

 

Još informacija pronađite na Facebook strani: MTB trka "Tri strane Kopaonika".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :