2CELLOS stižu u Kombank Arenu!

Datum objave:25.03.2017

Pročitano:4309 puta

Datum održavanja: 25.03.2017

By:Gaga Bugarčić

Lokacija: Kombank Arena

Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser 2CELLOS nastupiće 25. marta 2017. godine u Kombank Areni u Beogradu.

 

2CELLOS / Foto: Simone Di Luca i Fabrice Gallina

2CELLOS / Foto: Simone Di Luca i Fabrice Gallina


Sve je počelo pre pet godina kada su na violončelima odsvirali hit Michaela Jacksona "Smooth Criminal" , snimili spot, objavili ga na YouTube kanalu u manje od tri meseca prikupili više od 5 miliona pregleda! Iste godine su potpisali ugovor sa Sony Masterworks i objavili album prvenac na kojem je objavljen i "Smooth Criminal". Izdali su tri studijska albuma, a njihov uspeh kontinuirano raste. Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, svirali sa mnogobrojnim svetskim muzičarima.

 

Luka Šulić & Stjepan Hauser / Foto: Stephan Lupino

Luka Šulić & Stjepan Hauser / Foto: Stephan Lupino

Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Više od 1000 koncerata! Više od 10 miliona posetilaca!Više od 3 miliona pređenih kilometara! Više od 40 zemalja! Više od 1000 dana na turneji!

 

 

Nagrađeni su s mnogobrojnim hrvatskim i stranim nagradama. Trenutno rade na četvrtom studijskom albumu na kojem će ugostiti jedan od najpoznatijih simfonijskih orkestara na svetu, Londonski simfonijski orekstar. Posvetiće se filmskim temema.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :