Barutana klub Beograd

25 godina Happy People organizacije

Datum objave:05.02.2019

Pročitano:1344 puta

Datum održavanja: 08.02.2019

Lokacija: Beograd

Sećate se svoje prve Happy People žurke? Sećate se kako ste bili mladi i kako… okej, okej, nećemo sad da vas bedačimo. Napravite se malo kao da ovo niste čuli ako će vam biti lakše: OVE GODINE PUNIMO 25 GODINA! Da, bre. Vrtimo vas, klackamo i topimo još od 1994! Zajedno smo iz mrklog mraka pokušali da stvorimo neki bolji svet, ili bar bolji grad, noć i mladost.

 

 

Happy people


Pola vas je sa nama od starta, druga polovina je tada verovatno i dalje učila brojeve i slova i ne možemo da vam opišemo koliko bridimo od sreće zbog toga. Ne zato što sada možemo da se hvalimo svečanom proslavom jubileja uz zakusku, piće i prigodan muzički program, ili time što smo najdugotrajniji DJ kolektiv u zemlji… ne, ne, sve to bledi pred činjenicom da smo i posle toliko vremena svi zajedno ostali mladi i da lomimo ovu priču iz sve snage, samo sa mnogo iskustva i mooožda malo više mudrosti. Možda.
Nema potrebe puno da objašnjavamo. I dalje nas je gomila braće i sestara svih generacija. I dalje rokamo i mikseve i lajvove. I dalje se širimo na oba sprata Ben Akibe. I dalje znamo da kad smo tamo ne postoji ni juče ni sutra. Samo žurka i after i zamagljeni prozori.
Smazali smo ovu prvu četvrtinu veka kao od šale. Navežbali raspoloženje. Haos tek počinje.
Plan je da izrokamo nekih 12 sati žurke. Ne pravite se sad kao da vam je to neko iznenađenje. Do 6AM radimo na oba stejdža, posle se spiritualno i fizički uzdižemo na sprat i niko nas do podne odatle neće isterati!

PS: Primamo čestitke, želje i pozdrave. Poklone smo mi spremili vama

Petak 08. februar, od 23h do 11h, Ben Akiba
12 sati muzike, 8 DJeva, 2 stage-a

LALE
PETAR CVETKOVIC
MARKO VUKOVIC
GORAN "ZMIX" KOVACEVIC
PETKO
LUKAVI
JOMA MAJA
GEM.N.

Event:
https://www.facebook.com/events/387779845114614/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :