18. Summer3p Festival biće održan u drugačijem formatu

Datum objave:16.07.2020

Pročitano:610 puta

Datum održavanja: 24.07.2020 - 26.07.2020

Lokacija: Palić

Osamnaesti Summer3p festival održaće se u ranije najavljenom terminu od 24. do 26. jula u online formatu zbog teške epidemiološke situacije u kojoj se naša zemlja nalazi. Susret sa publikom na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera odlaže se za 2021. godinu.

 

Summer3P Festival

Vernu publiku Summer3p festivala ipak očekuju razni atraktivni sadržaji: biće strimovan kompletan video materijal napravljen u proteklih 10 godina na festivalu, a nakon toga slede DJ setovi poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, do kraja godine, održaće se live nastupi pojedinih izvođača. Nastupi su predviđeni na adekvatnoj lokaciji na Paliću u sklopu Summer3p postfestum projekta.

Takođe, Summer3p priprema 4 online DJ nastupa sa različitih atraktivnih lokacija na Paliću, tokom meseca avgusta, “kako bi se održao duh kvalitetne muzike a ujedno i promovisala turistička destinacija Palić, jer su lokacije pažljivo izabrane kako bi prikazale šta to Palić ima da ponudi”, navode organizatori Summer3p festivala.

U skladu sa novonastalim okolnostima na globalnom nivou Summer3p će, kao i ostali svetski festivali, nastaviti druženje sa svojom publikom na različitim online platformama.

Budite odgovorni i čuvajte se!

Detaljne informacije o gore navedenim programima publika će moći u narednom periodu da pronađe na online punktovima Summer3p festivala:
www.summer3p.org
www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :