Barutana klub Beograd

15 Years of Happy people

Datum objave:04.02.2009

Pročitano:3621 puta

By:Carlo Zagorac


happy people 15 years
Organizacija Happy People Youth of Belgrade slavi 15 rođendan
 
U klubu Apartaman 13 februara, baš na petak, 15 rodjendan proslavljaju začetnici klabinga i dobre zabave na ovim prostorima.
Beogradska DJ organizacija Happy People, jedan od prvih profesionalnih domaćih DJ kolektiva na Balkanu.
Specijalni gost i dugogodišnji prijatelj Eddie Evil Richards kum Engleske Tech-House scene, kao i DJ Marko Vuković nastupiće sa predstavnicima Happy People organizacije
DJ Lale, Goran Zmix Kovačević, Mr.Flowers, Carlo MC i Dirty Cover.
 
Ulaz na ovaj dogadjaj je 500din

Kratka istorija HAPPY PEOPLE organizacije:
 
Organizacija "Happy People - United Youth of Belgrade" osnovana je 1994. godine.Umetnički deo organizacije Happy People, kroz dekor i koncept, činili su: Lara Danko, Isidora i Djovani, dok su za muzički deo bili zaduženi: Glumac Srdjan Žika Todorović, Marko Nastić, Petko, Zmix, Raja, Proka i Lale.

DJ team Happy People gostuje po svim većim gradovima Srbije, kao i u regionu i širi osmeh i dobre vibracije u danima kad nas samo bes i tuga opsedaju sa ekrana.Pored Makedonije, Hrvatske i Bosne, najviše saradnje ostvareno s DJ-evima sa engleske scene i uspešno organizovano gostovanje niza eminentnih imena (Terry Francis, Nathan Colles, Eddie Richards, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Asad Rizvi...).

Happy people od osnivanja ima opsesiju fuzije umetničkih pravaca, pa je vremenom realizovala i spajanje DJ-eva s bendovima, muzičarima i MC-jevima.
Raniji projekat "Just Us" nasledio je novi - "Manu"", pod sloganom "Fuzija je čudo i biće nam ludo!".

Happy People već osmu godina za redom, učestvuju kao koorganizatori festivala "Ovo je moj grad", čiji su i idejni tvorci.

Aktivni članovi Happy people nevladine organizacije su:
DJ Lale,Goran Zmix Kovačević, Band Manu, DIRTY COVER, Carlo MC i Mr. Flowers.
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :