13. Summer3p festival: Još jedna fenomenalna žurka u GIGANTSKOM DŽAKUZIJU!

Datum objave:22.06.2015

Pročitano:4213 puta

Datum održavanja: 23.07.2015 - 26.07.2015

By:Aleksandar Pavlić

Lokacija: Termalni bazeni, Palić

Trinaesti Summer3p festival – još jedna fenomenalna žurka u „gigantskom džakuziju“ - održaće se od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću. Pored odličnog muzičkog programa na dve bine, festival i ove godine nudi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.

13. Summer3p festival: još jedna fenomenalna žurka u GIGANTSKOM DŽAKUZIJU!

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupiće jedan od najpoznatijih Dj-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders i duo sa Malte – Outnumbered. Na drugoj bini Camp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Detaljne informacije o muzičkom programu možete očekivati uskoro.

Posetioci festivala moći će svoju kreativnost i aktivizam da ispolje učešćem u nekoj od radionica (likovnoj, radionici reciklaže, kao i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima: joga, aerobik i fitnes, odbojka, speedminton...

Ove godine ekskluzivno program Summer3p festivala na Moon Stageu moći ćete da pratite putem live streaminga na O Radiju (Oradio.rs).

Summer3p festival sa ponosom nosi EFFE etiketu za 2015/2016. godinu i pripada grupi najboljih evropskih festivala, odlučeno je nakon procesa intenzivne evaluacije od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija. EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Evropa za festivale, festivali za Evropu), pokrenut od strane Asocijacije evropskih festivala (European Festivals Association, EFA), je portal (www.effe.eu) namenjen građanima i profesionalcima koji žele da otkriju evropske festivale i da učestvuju na njima.

 

13. Summer3p festival: još jedna fenomenalna žurka u GIGANTSKOM DŽAKUZIJU!

O uspehu i kvalitetu Summer3p festivala takođe govori u prilog i to da je 2012. godine ugledni engleski časopis The Guardian na svom sajtu dao pregled od osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. Pod nazivom Summer3p: Serbian SPA predstavljen je i Summer3p kao festival elektronske muzike u kojoj možete uživati iz udobnosti „gigantskog džakuzija“. Ovo je još jedno priznanje za zanimljiv koncept Summer3p festivala, ali i za veliki entuzijazam koji organizatori, NVO AŠC, svake godine ulažu da bi napravili jednu od najboljih žurki u ovom delu Evrope. Kompletan članak možete pročitati ovde - www.theguardian.com/music/2012/may/26/european-music-festivals-guide-2012

Podsećamo vas da su dve fotografije sa festival Summer3p 2009. godine ušle u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award. UK Festival Awards je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). Summer3p se tada našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao jedini festival iz Srbije i regiona.

 

Kompleti ulaznica za Summer3p festival se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 1099 dinara (za sva 4 dana).

Organizator Summer3p festivala je NVO AŠC.

www.summer3p.org | www.facebook.com/summer3p


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Ja sam covek
23.06.2015 12:36
A ne stoka


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :