031 Republic Family: Tradicionalna žurka u klubu KPTM!

Datum objave:12.02.2016

Pročitano:5125 puta

Datum održavanja: 13.02.2016

Lokacija: KPTM, Beograd

U subotu, 13. februara, dobro poznata organizacija 031 Republic sad već tradicionalno organizuje žurku koju ćete prepričavati cele godine!

 031 Republic svakom žurkom dokazuje da stapanjem kvalitetne muzike i pozitivnog vajba postajemo zajednica koja nezaustavljivo raste. Poznati po tome što uvek okupe neke od najaktuelnijih domaćih dj-eva, ovog puta nam techno, tech house i minimal zvuke donose:

- Kristijan Šajković (DBDZ)
- SamLuda
- Marko Vuković (Happy people)
- Luka Vuković b2b Ivan Radojević (031 Republic)

+ gost iznenađenja

Ulaz je slobodna do 1h, posle 1h cena ulaznice će biti 300 dinara.

 

031 Republic Family: Tradicionalna žurka u klubu KPTM! | Beograd 2016

031 Republic

031 Republic predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica, a postaje sve traženija i širom Srbije.

Luka Vuković i Ivan Radojević, jedni od osnivača i utemeljivača 031 Republic organizacije, proslavili su je prvo u svom gradu, svojim prepoznatljivim zvukom i pozitivnim vajbovima koji uvek pokreću Užice na ples do jutra. Istom tom atmosferom i 031 Republic pečatom plene sve veći broj publike, širom regiona i na raznim manifestacijama, poput Exita, Love i Foam festa, a u poslednje vreme postaju sve traženiji po beogradskim klubovima.

 Kao rezidenti na sopstvenim žurkama ugostili su velika svetska techno imena i delili dj pult sa legendama među kojima su Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi. Radili su podršku i Der Dritte Raumu, Percu, Petru Dundovu... Luka se dve godine zaredom našao među finalistima prestižnog svetskog dj takmičenja Burn Residency gde je nastupao sa Adamom Beyerom, Ame, Steve Bugom a bio je i laureat Converse DJ konkursa. Obojica se bave i muzičkom produkcijom i na putu su da ostvare plan o formiranju sopstvenog studija.

Ovaj DJ dvojac sve jače osvaja srca publike širom zemlje, koja ne prestaje sa igranjem dok ne završe set, i tako potvrđuje činjenicu da se kotiraju među vodećim nadama domaće elektronske scene.

Vidimo se u subotu!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :