Zagrevanje za 2Hot4Stage festival

Datum objave:19.12.2017

Pročitano:1681 puta

Datum održavanja: 22.12.2017

By:Anđela Stošić

Lokacija: Klub Šećer, Beograd

2Hot4Stage crew je grupa mladih umetnika i entuzijasta, koje, kako oni to kažu, pored čvrstog prijateljstva, snažno ujedinjuje i ljubav prema plesu i hip hop kulturi. Vole da plešu bilo kad i bilo gde, a posebno uživaju street stilovima. U njihovoj školi plesa se pored koraka uči i očuvanje Hip Hop supkulture i zajednički se bore za podizanje i unapređenje urbane plesne scene Srbije.


2Hot4Stage

Foto:  http://2h4s.com/

Prepoznatljivi tandem, Lexu i Iliju, ste do sad mogli da vidite na skoro svim talent šouovima - X Faktor Adria, Prvi Glas Srbije, Ja Imam Talenat, Beovizija, Ples sa zvezdama … Još pre 3 godine su odlučili da tu ljubav prema Hip Hop kulturi nesebično podele, kako drugačije, nego festivalski. Njihov festival predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, i svih onih koji se tako osećaju.
 

2Hot4Stage

Foto:  http://2h4s.com/


2Hot4Stage FEST je jedan od najvećih regionalnih festivala urbane, ulične kulture. Održaće se od 23. do 25. februara 2018. godine u Beogradu. Ovaj trodnevni festival, koji je prošle godine posetilo više od 2500 ljudi sa područja bivše SFRJ, obuhvatiće svojim programom plesna takmičenja, grafiti izložbu i radionice, umetničke, pevačke i igračke performanse, edukativne radionice, kao i žurke koje će obeležiti nastupi nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva i Mc-eva.

Delić atmosfere sa prošlogodišnjeg 2Hot4Stage festa:

 


Za temu ovogodišnjeg festivala su izabrali motivacionu tezu “Veština je u tebi”, čime žele da poruče da je bitno raditi na svom talentu i verovati u svoje mogućnosti. Zanimljivo je što će taj koncept povezati sa elementima kulture Dalekog istoka.

Zagrevanje za fest biće u petak, 22. decembra. Imaćete prilike da učestvujete na besplatnim beatbox i plesnim radionicama. Celodnevni Hip Hop vajb će se zaokružiti mash up žurkom DJ Me High Low-a, u klubu Šećer, koji ujedno slavi 50 godina svog postojanja. Zbog ograničenog broja mesta na radionicama, ukoliko želite na ples, pošaljite mejl na toohotforstage@yahoo.com., a ako želite da naučite osnove beatboxa pošaljite podatke na mejl sickprime@gmail.com.
 

2Hot4Stage

Foto:  http://2h4s.com/


Tekstopisci i reperi - prilika da pokažete svoje veštine:

U okviru promo dana osmišljen je online nagradni konkurs za MC-eve i teskstopisce od kojih se očekuje da osmisle 16 linija (versova) na temu “Veština je u tebi” i pošalju ih na mail redakcija@mypeople.in.rs do 21. decembra, a pobednik će biti proglašen na žurci u Šećeru! Nagrada je novogodišnji paketić koji je spakovao 2Hot4Stage fest, a sudije su urednik hip hop magazina “My People” - Ivan Ristić, organizator festivala Aleksandar Marković i afirmisani predstavnik rep scene - Kendi.

Više o eventu možete videti ovde.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :