Vodimo te na GOA EXPERIENCE VOL.8

Datum objave:09.08.2017

Pročitano:2817 puta

Lokacija: Avalski toranj

Chaotic Beats sa ponosom predstavlja osmo izdanje "GOA EXPERIENCE" serijala. Našu misiju nastavljamo na spektakularnoj lakaciji sa još spektakularnijim muzičkim programom! Predstavićemo jedinstven koncept i spoj "stare i nove škole" goa trance zvuka, pa ćemo tako imati priliku da čujemo umetnike iz Engleske, Izraela i Makedonije, uz domaću podršku. Muzički program je specijalno dizajniran tako da okupi kako novu generaciju tako i one starije, jer umetnici koji nam dolaze spadaju u pionire ovog žanra i prisutni su na sceni više od 20 godina. Poseban akcenat će se dati i na vizuelni identitet događaja, pa će u kooperaciji raditi nekoliko dekor timova i VJ umetnika koji spremaju unikatnu scenografiju za ovaj događaj. Pripremite sva svoja čula jer je ovo događaj o kome će se dugo dugo pričati! Vidimo se na krovu Beograda 12. Avgusta!

 

Od danas stupa na snagu nova cena karte, pa je sada možete nabaviti po ceni od 1100din u svim WinWin Shop prodavnicama širom Srbije, u predstavnistvu DD Tickets-a (Strahinjica Bana 22) kao i online na www.ddtickets.rs .
Cena karte na ulazu ce biti skuplja pa vas savetujemo da obezbedite vašu kartu na vreme!

 

 

 

Vodimo te na GOA EXPERIENCE VOL.8. Prvo petoro koji tačno odgovore na naše pitanje dobiće po jednu kartu za GOA EXPERIENCE VOL.8 .  Pitanje glasi: Koje godine je poslednji put nastupao projekat Cosmosis u Srbiji? Odgovore, zajedno sa vašim imenom i prezimenom šaljite na redakcija@urbanbug.net.

 

Sve dodatne informacije o dogadjaju pratite na zvaničnom fb event-u: https://www.facebook.com/events/1490992994290836


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :