VIDEO: Ovakvo zatvaranje Exita još nije viđeno!

Datum objave:03.09.2017

Pročitano:2000 puta

Lokacija: Novi Sad

Zatvaranje EXIT festivala na kolosalnoj mts Dance Areni postao je jedan od fenomena o kojem pišu brojni svetski mediji, a sam prizor iz godine u godine postaje spektakularniji nego ikad pre. Ne čudi stoga što najveća imena elektronske muzike žele upravo ovaj termin za sebe, a ove godine nimalo lak zadatak pripao je ruskoj tehno zvezdi Nini Kraviz. Posle pet neumornih dana i noći, tokom kojih je kroz festivalske kapije prošlo dosad nezabeleženih 215.000 posetilaca i nastupilo više hiljada umetnika iz svih delova sveta, finale na Areni imalo je visoko podignutu energetsku lestvicu pred završni nastup.

 

Nina Kraviz Dance Arena Exit 2017

Uskoro će premijerno biti strimovan dvočasovni snimak celog nastupa na zvaničnoj Fejsbuk stranici EXIT festivala, a ispod se može pogledati insert sa poslednja dva bisa, prakse kakvu smo dosad viđali samo na koncertima! Takođe, pre nastupa Nine Kraviz na Exitu, još se nije desilo da desetine hiljada fanova na Areni nekome od izvođača skandiraju ime uz zahtev za još, što je je dosad bilo rezervisano samo za glavnu binu Exita i stadionske rok koncerte!

Na istom mestu i u istom terminu, još 2009. godine, po mnogima nespornu istorijsku lestvicu postavili su velikani Carl Cox i Green Velvet u već legendarnom "back2back" nastupu kada je Arena morala da zatvorili svoje stepenice zbog prevelikog broja ljudi koji je hteo da sa njima provede finalna dva sata na tvrđavi. Ove godine, Nina Kraviz je dostigla tu lestvicu, ali i postavila novu, potpuno svoju, po mnogo čemu drugačiju i neuporedivu, čineći tako da zatvaranje Exita narednih godina bude još veći izazov za sve koji tek dolaze.

Idući EXIT biće održan od 12. do 15. jula 2018. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a registracija za najpovoljnije ulaznice za, ne samo EXIT, već i sve ostale festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem linka: http://www.exitfest.org/sr/registracija2018.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu!

 

Nina Kraviz closing set at Dance Arena:

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :