Klub Barutana Beograd

VAMPIRI: Igranka bez prestanka za 25. rođendan benda!

Datum objave:21.04.2015

Pročitano:5085 puta

Datum održavanja: 25.04.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

VAMPIRI će rockabilly spektakl prirediti na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u ruhu '60tih i '70tih godina, baš u duhu onih vremena od kojih bend nikada nije odustao!

 

VAMPIRI: Igranka bez prestanka za 25. rođendan benda! | Vračar Rocks festival | Božidarac | Beograd | 2015

Vampiri neguju rockabilly tradiciju i kulturu od davne 1990, od pre tačno 25 godina kada su oformljeni. I pre nego što su rockabilly dame i dase doživele svoj ,,urbani preporod", Vampiri su negovali topli, pozitivni i veseli duh tih, prema mnogim mišljenjima, najsrećnijih vremena.

Za 25. rođendan za publiku Vračar Rocks festivala pripremaju koncert za pamćenje, jer kad se Vampiri povampire, nastaje jedinstveni rockabilly spektakl!

Da bi publika potpuno upala u rockabilly vremensku mašinu, pored Vampira nastupiće i sastav The Few Fellas, kao i grupa Exeri.

Članovi sastava THE FEW FELLAS su prekaljeni R'n'R muzičari poznati publici po mnogobrojnim projektima i pozorišnim predstavama. Ovoga puta, po prvi put će zajedno na bini Nick Drag, Mita Kvark i Veljko Kvark publici predstaviti svoje viđenje izvornog R'n'R-a i svih tajni koje ovaj zvuk krije.

Bend EXERI nastao je u Beogradu 2011. godine kao zajednička ideja okupljenih članova koji su imali želju da pored dobrog provoda odaju počast rockabilly-ju i doo-wop-u, na ovim prostorima nepravedno zapostavljenim žanrovima. Sviraju isključivo obrade, hitove koje gotovo svi znaju, sa ciljem da približe ovu vrstu muzike svojim slušaocima.

Igranka bez prestanka uz Vampire u Božidarcu!

Rama lama ding dong iiiiiii vidimo se na Vračar Rocks festivalu!

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :