Valternativna ekipa u četvrtak u klubu DOT

Datum objave:04.10.2016

Pročitano:5189 puta

Datum održavanja: 06.10.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

U svetu u kom se sve češće postavlja pitanje gde se sakrila prava muzika, Valternativa rado donosi odgovor – u klubu DOT!

 

Valternativa

Valternativa radio, skraćeno Var je projekat mlade ekipe Valjevaca, grupe vizionara koje spaja muzika. U želji da okupe ljude sličnih ideja Vlada Stojanović, Bane Nikolić, Nikola Vučićević i Aleksandar Marković, sve di-džejevi, u saradnji sa voditeljem i muzičarom Urošem Krvokapićem osnovali su radio. Njihova vizija se zasniva na konceptu da je muzka iznad svega, da žanrovski nije ograničena i da spaja sve.

Sa namerom da izraze sebe i stvore nešto novo pokrenuli su online radio na kome slušaoci mogu proputovati kroz različite dimenzije novih muzičkih pravaca ali i već poznatih žanrova poput jazz-a, funka, soula, disco-a, house, hip hop-a, r’n’b-a. DOT vas poziva na sasvim novi koncept žurki četvrtkom pod parolom #podržidomaće u epizodi Valtrenatia Radio. Valternativna ekipa koju će u četvrtak 06.10.2016. zastupati Johnny Big Ood, Teo Trunk i Alex Mark zajedno sa perkusionistom Markom Dubom daće vam priliku da za početak uplovite u svet disco, nu diso, deep house i tech house zvuka i da se ludo provedte!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :