Trigger: Bum, bum, bum!

Datum objave:19.06.2017

Pročitano:4722 puta

By:Milan B. Popović

TRIGGER FEAT. MARKO MANNTRA CD VIDEO SINGL BUM

Kakav je osećaj kad provedeš život tražeći moć, status i bogatstvo, da bi na kraju shvatio da sve to nećeš moći da poneseš sa sobom u grob? Novi lyric video za pesmu "Bum" i specijalni gost u njoj je Marko Matijević Sekul iz grupe „Manntra“!

 

TRIGGER FEAT. MARKO MANNTRA

 

Manntra je hrvatski bend koji je ukrstio mikrofon sa Milenom Branković (vokalnom solistkinjom) srpskog benda „Trigger“. Kao metak leci reč, a rane su od istine - samo jedan od ubojitih liričkih tematskih odabira. Uprkos mnogobrojnih, teških i dinamičnih ultra bombastičnih liričkih tematskih odabira, nekako se čini da su najbolji i najjeziviji u istom momentu oni mostovi/prelazi, kada se muzika lagano stišava a Milena Branković kazuje – da li bi hteo sada, dok bezdan grli te, vratiti se na početak da uradiš sve drugačije?


Mislim da je u ta četiri stiha, naizgled jednostavna, ali ustvari -antologijska- stiha, rečeno apsolutno sve! Video i animacija spota je delo: D&S tima. Taj nepogrešivi žestok gitarski saund - ključnog čoveka, tekstopisca i kompozitora i aranžera svih „Trigger“ pesama- delo je Dušana Đurića – Svilokosa, sa čijim sam se ranijim albumima i grupe „Trigger“, i nekih drugih njegovih rock grupa (u kojima je takođe bio vođa, ali iz senke) imao priliku da susretnem, je sastav „Trigger“ uzdigao na sam tron balkanske regionalne albumske muzičke scene, tako da brojne zaslužene nagrade, nisu mimoišle ovaj sastav i njega samog.


Da se razumemo, ja ovaj energetski premoćni i gabaritni video cd singl BUM neću, jer ne mogu iz više opravdanih razloga, slušati svaki dan, ali je video CD singl BUM svakako zaslužio da odvojite malo slobodnog vremena i posvetite mu se. Makar iz čiste radoznalosti. A da vredi - vredi! U to nema nikakve sumnje! Bravo za ovu regionalnu saradnju!

 


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :