Toxic bar: Želimo da Beogradu pružimo kvalitetne male žurke

Datum objave:20.12.2017

Pročitano:5111 puta

Među beogradskom party ekipom već neko vreme važi ona: Sve je u redu, petak je u sredu. A novo mesto u gradu, Toxic bar svake srede organizuje USREDSREDI SE žurke na kojima neguju tvrđi elektronski zvuk. Inače, Toxic bar nalazi se na na mestu nekadašnjeg kluba Omen, te želi da probudi duh tog kultnog gradskog mesta.

 

Toxic bar
Vesela atmosfera u Toxic baru 


Toxic bar otvorio je svoja vrata beogradskim klaberima sredinom oktobra. Žele da prestonički noćni život obogate kvalitetnim manjim žurkama budući da klub prima od 100 do 120 ljudi. Njihova adresa Obilićev venac 16, dobro je urezana u sećanja starijih klabera i di-džejeva jer baš na tom mestu se nekada nalazio popularni klub Omen u kome su proveli mladost. Kako kažu u Toxic baru, pokušaće da ožive staru enegiju tog kultnog mesta, a to će učiniti upravo žurkama na kojima će nastupati velikani domaće elektronske scene, ali i mlade nade je im je cilj da privuku i stariju publiku, ali i nove generacije klabera.

 

Miloš Vujović u Toxic baru

Miloš Vujović u Toxic baru

Neki od značajnih izvođača koji su do sada nastupali u Toxic baru na USREDSREDI SE žurkama su Nemanja Vanović, Miloš Vujović, Bokee, Mark Dee Jack i Tijana Kabić. Večeras će za pult stati i jedna od centralnih ličnosti regionalne elektronske scene - Marko Nastić koji je u nekadašnjem Omenu imao rezidenturu. 

 

Marko Nastić

Marko Nastić

 

- Mnogo mi je drago da se vraćam na mesto na kom sam počeo svoju karijeru i da probudimo stara sećanja u novom ambijentu. Pored nove ekipe nadam se da ću videti i staru i da ćemo se svi super zezati - rekao je Nastić.

 

Usredsredi se lineupu u narednom periodu pridružiće se i pionir domaće scene Boža Podunavac. Osim sredom, u Toxic baru se petkom održavaju Devian Deep Sound žurke. Iz Toxic bara za Urban Bug kažu da posebno vode računa i o mlađoj generaciji DJ-eva, posebno o onima koji dolaze iz unutrašnjosti i kojima je bez obzira na talenat teško da se probiju. Tri rezidenta ovog kluba su Marko Miletić, Stefan Ivanjac poznatiji kao Filthy Kid i Groovytech.

 Toxic bar krasi i potpuno renoviran i zanimljiv enterijer u kome dominiraju zidovi od cigle i metalna skulptura Kleopatre. Ne propustite da čekirate ovo novo mesto i uživate na manjim, ali dobrim žurkama koje prave.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :